| نویسنده |
پیام |
|
|
کمه ؟ گرون شده ؟ چیه خوب ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver کمه ؟ گرون شده ؟ چیه خوب ؟ خوبه توی قسمت شوخی هستی. تو که یه شبه هزار دلا ر خرج می کنی چرا فکر می کنی یه زن پنچ سال باهات بخاطر ده هزار دلار می مونه 
|
|
|
نکنه بعد از استخدام هم همین قدر می خواهی بهم حقوق بدهی 
|
|
|
|
|
من این هم دارم زحمت میکشم تا یه شغل بدست بیارم 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina چرا فکر می کنی یه زن پنچ سال باهات بخاطر ده هزار دلار می مونه قبلا که 3 سال بوود ؟ بعدشم قرار نیست با هم باشیم تا جایی که من شنیدم میشه همخونه شد و هر کسی زندگی خودشو بکنه
Quoting: mmmmmmmmmmina نکنه بعد از استخدام هم همین قدر می خواهی بهم حقوق بدهی من کجا صحبت حقوق دادن کردم که تو یه همچین فکری به سرت زده اصلا ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver قبلا که 3 سال بوود ؟ خب من وارد به قوانین کشورها نیستم.[quote=WhatEver]بعدشم قرار نیست با هم باشیم تا جایی که من شنیدم میشه همخونه شد و هر کسی زندگی خودشو بکنه
Quoting: WhatEver من کجا صحبت حقوق دادن کردم
پس می خواهی به جای حقوق چی بدهی نکنه می خواهی منشی ات بهت حقوق هم بده 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina می خواهی به جای حقوق چی بدهی يه جاي خواب ميتونه تو تختخواب خودم كنار من بخوابه ميدوني چقدر آدم شبا جا ندارن كه بخوابتن بايد تشكر هم بكنه ازم كه دارم بهش جاي خواب ميدم
|
|
|
Quoting: WhatEver ه جاي خواب ميتونه تو تختخواب خودم كنار من بخوابه ميدوني چقدر آدم شبا جا ندارن كه بخوابتن بايد تشكر هم بكنه ازم كه دارم بهش جاي خواب ميدم من دیگه توی این تاپیک نمیام. اگه برده میشدم وضعم بهتر بود. علاوه بر جای خواب غذا هم می دادند و در ضمن امنیت ناموسی هم داشتند. صد رحمت به قرون گذشته 
|
|
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina غذا هم می دادند غذا رو که دیگه خودش میپزه
Quoting: mmmmmmmmmmina امنیت ناموسی هم داشتند من به ناموسش کار ندارم به خودش کار دارم 
|
|
|
WhatEver
خیلی باحالی پسر
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|