| نویسنده |
پیام |
|
|
به يک نفر معلم آشپزي جهت آموزش طرز پخت ماکارونی به صورت پاره وقت نيازمنديم.
دواطلبين زن بايد:
1- زيبا، خوش هيکل باشند. 2- داراي صدايي دلنشين و مليح و ملايم بوده، و بيهوده آنرا بالا نبرند. 3- در امر آموزش صبور، متين و دلسوز باشند. 4- به طور کلي باوقار و خانوم و قابل ارائه در محافل عمومي باشند. 5- قابليت انعطاف بدني جهت ذخيره در محافلي همچون کمد را به صورت بالقوه دارا باشند.
داوطلبين مرد بايد: 1 - بهتر است به دنبال يک شغل شرافتمندانه بگردند. 2- و يا ابتدا تغيير جنسيت داده و سپس شرايط داوطلبين زن را دنبال نمايند.
توجه:
1- ساعات کاري نظم مشخصي نداشته و هر آن ممکن است از طرف هنرجو و توسط تلفن مقرر گردد. لذا داوطلبين بايد آمادگي حضور در محل کار را در هر ساعت از شبانه روز داشته باشند.
2- هيچگونه بيمه و يا تضمين شغلي متوجه داوطلبين نمي باشد. بعد از اولين پخت موفق توسط هنرجو، معلم مربوطه خود به خود از کار بيکار مي شود.
تبصره: زمان لازم براي پخت موفق بسته به استعداد هنرجو داشته و از قانون خاصي پيروي نمي کند.
بقيش رو هم جلسه اول که تشريف آوردين خدمتتون عرض ميکنم.
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
WhatEver
Quoting: WhatEver قابل ارائه در محافل عمومي باشند. خودش یا ماکارونیش؟ 
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
sogoli2 هر دو شما واجد شرایطی اسمت رو بنویسم 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
نه عزیز من اسمم خط خطی هم شده هیچ جا جایی نداره
|
|
|
Quoting: sogoli2 نه عزیز من اسمم خط خطی هم شده هیچ جا جایی نداره
به قول آقا خرسه تو نوار شهر قصه: حیف شد خوب لعبتی بود
|
|
|
Quoting: sogoli2 خودش یا ماکارونیش؟ خودش ما کارونی رو خوردیم رفت  sogoli2 چیه داری شرایط میخونی ؟؟؟ نخون چون:
Quoting: WhatEver 1- زيبا، خوش هيکل باشند. 2- داراي صدايي دلنشين و مليح و ملايم بوده، و بيهوده آنرا بالا نبرند. 3- در امر آموزش صبور، متين و دلسوز باشند. 4- به طور کلي باوقار و خانوم و قابل ارائه در محافل عمومي باشند. 5- قابليت انعطاف بدني جهت ذخيره در محافلي همچون کمد را به صورت بالقوه دارا باشند. زیبا خوش هیکل صدایه ملیح صبور ملیح قابل ارائه در محافل عمومي  جهت ذخيره در کمد 
شرایطو داری؟؟؟؟ می خوای پارتیت شم
رضا
|
|
|
Quoting: WhatEver ماکارونی
عزیز اینی که شما میخوای خورشت کرفسه نه ماکارونی 
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
Spy
Quoting: Spy خودش ما کارونی رو خوردیم رفت آگهی مال یکی دیگه بودها تو چرا هول میزنی؟
Quoting: Spy چیه داری شرایط میخونی ؟؟؟ نخون چون
Quoting: Spy زیبا خوش هیکل صدایه ملیح صبور ملیح قابل ارائه در محافل عمومي جهت ذخيره در کمد شرایطو داری؟؟؟؟ می خوای پارتیت شم نه بابا من که گفتم نیستم ولی مثه اینکه تو همچین بدت نمیاد اگرم خیلی اصرار داری اول اینو انجام بده
Quoting: WhatEver 2- و يا ابتدا تغيير جنسيت داده و سپس شرايط داوطلبين زن را دنبال نمايند. بعد بیا 
|
|
|
|
|
Spy آقا برو تغییر جنسیت بده بهد بیا اینجا بدو اگه نه خودم میبرمش میذارم کف دستتا
|
|
|
Quoting: sogoli2 آگهی مال یکی دیگه بودها تو چرا هول میزنی؟ دوست دارم
Quoting: sogoli2 نه بابا من که گفتم نیستم ولی مثه اینکه تو همچین بدت نمیاد اگرم خیلی اصرار داری اول اینو انجام بده اول مدیرا
من کارم تول میکشه تازه ماکارونی بلد نیستم بیا این پست بگیر خوبه ها
Quoting: WhatEver Spy آقا برو تغییر جنسیت بده بهد بیا اینجا بدو اگه نه خودم میبرمش میذارم کف دستتا تو برو ماکارونی درست کن با چیز مردم هم کار نداشته باش جیزززززززززه 
رضا
|