صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / اولين فيلم سوپر رو كي ديدي - كجا بودي - با كي بودي
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Feb 2008 21:33

Quoting: Gipsy Girl

kelase dovome dabestan boodam

ye film tooye video bood be esme break dance !!!!

didamesh

va davidam too ashpaz khoone va dad zadam

mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

ye khanoome dare be ye marde gonde shir mide !!!!

mamanam sarasime david
film ro az video bardasht

..........

chand sale baad ye film peida kardam
roosh nevshte bood break dance

az aval ta kaharesh har chi zadam jelo
dige oon sahnehe nabood

خیلی جالب بود...

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
# : 12 Feb 2008 21:47

parnia
خودت کی دیدی خانومی؟

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 12 Feb 2008 21:54

Quoting: MAHATMA
- يادش بخير

ای جوونی...اونموقع ویدیو فیلم کوچیک بود که فیلم داداشم رو کف رفتم یواشکی دیدم ...ویدیو نبود لامذهب تراکتور بود...هر1دقیقه هدش کثیف میشد....البته همون اونموقع هم قیمت یک ماشین بود...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 12 Feb 2008 21:57

Quoting: lili naze
parnia
خودت کی دیدی خانومی؟

پارسال...

# : 12 Feb 2008 22:02

parnia
دهه!
بابا از ستاره یاد بگیر
قشنگ بگو
کجا ؟
چه صحنه ای؟
چه حسی بهت دست داد؟
با کی دیدی؟

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 12 Feb 2008 22:03

چه حسی بهت دست داد؟

to ham delet khoshe ha

One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
# : 12 Feb 2008 22:07

parnia
دهه!
بابا از ستاره یاد بگیر
قشنگ بگو
کجا ؟
چه صحنه ای؟
چه حسی بهت دست داد؟
با کی دیدی؟

خودم تهنا دیدم...تو خونمون..از کامپیوتر دانلود کردم از یه سایت سکسی...کم بود ولی بعدش دچار دلهره شدم...چون فیلمش در مورد یانهایی بود که با شکنجه ارضا میشن...

خودت چطور لی لی جون....؟!!

# : 12 Feb 2008 22:07

Gipsy Girl
آخه من خودم که اولین بار دیدم به شدت منزجر شدم از همه پسرا

# : 12 Feb 2008 22:08

parnia
Quoting: parnia
خودم تهنا دیدم...تو خونمون..از کامپیوتر دانلود کردم از یه سایت سکسی...کم بود ولی بعدش دچار دلهره شدم...چون فیلمش در مورد یانهایی بود که با شکنجه ارضا میشن

آخی
واسه اولین بار چه نوعیشم انتخاب کرده بودی

# : 12 Feb 2008 22:11

من 16-17 سالم بود.اون زمان ویدئو ممنوع بود با هزار تا کف و کس کشی بچه ها ویدئو پیدا میکردن و یه خونه خالی هم گیر میاوردن اونوقت دیگه اراذل و اوباش دوره هم جمع میشدن و فیلم میدیدن.
ما هم گذرمون به یکی از این مجالس افتاد جاتون خالی فیلمو گذاشتن مارو میگی بعد از چند لحظه احساس کردیم الانه که آبمون تشریف بیارن بیرون خلاصه به بهانه های مختلف نگاهمون رو از فیلم میگرفتیم تا مبادا خودمون رو خراب کنیم

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.