| نویسنده |
پیام |
|
|
سوالت زياد از حد فني بودش فكر كنم جوابش از علم بشر خارجه بايد جوابش رو از درگاه الهي طلب كني تا بهت الهام بكنه البته مواظب باش كه اين وسط اگر الهام بهت كرد يه وقت خودت حامله نشي
سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
|
|
|
Quoting: P0RR00 سوالت زياد از حد فني بودش فكر كنم جوابش از علم بشر خارجه بايد جوابش رو از درگاه الهي طلب كني تا بهت الهام بكنه البته مواظب باش كه اين وسط اگر الهام بهت كرد يه وقت خودت حامله نشي حالا نمیشه من الهام رو بکنم ؟ شاید جوابش رو بهم گفت 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
خیلی حال کردم با این تایپیک حیف که ترکی بیلمیرم
"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
|
|
|
|
|
WhatEver نه بابا اینکارو نکن
یه موقع ترک بازی در نیاری بکشیش بیرونا
***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
|
|
|
Quoting: negah_khoshgele ترکی بیلمیرم بیا خودم یه شبه از راه تزریق بهت یاد میدم
***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
|
|
|
بیا خودم یه شبه از راه تزریق بهت یاد میدم
تو رگیه؟
"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
|
|
|
negah_khoshgele نه عزیزم تو کونیه
|
|
|
گارداش این کارو نکنیا یه وقت! چاندومو در بیاری یه وقت دیدی خودت حمله شده! اونموگست که اششک بیارو باقالی بکن تو کونش! گارداش ژس فیکر کردی اون تاریخی که رو جعبش نوشته واسه چیه؟ یعنی تا موگعی کهبه اون تاریخ نرسیدی میتونی چاندومو رو کیرت نیجر ( نیگر!)داری!
مسئول کیر دهی به ضد اراذلی های محترم کونی! ((اراذل))
|
|
|
|
|
سلام
|
|
|
# : 17 Nov 2008 00:26 | ویرایش بوسیله: bihoviat
اونوخت چجوری تو این نه ماه کیروتو تو کسش نگه داشتی؟
http://s2.bitefight.ir/c.php?uid=20759 ( ارازل )
|