صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / یه سوال فنی لطفا جدی جواب بدید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
نویسنده پیام
# : 23 May 2008 17:43

سوالت زياد از حد فني بودش فكر كنم جوابش از علم بشر خارجه بايد جوابش رو از درگاه الهي طلب كني تا بهت الهام بكنه البته مواظب باش كه اين وسط اگر الهام بهت كرد يه وقت خودت حامله نشي

سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
# : 26 May 2008 14:40

Quoting: P0RR00
سوالت زياد از حد فني بودش فكر كنم جوابش از علم بشر خارجه بايد جوابش رو از درگاه الهي طلب كني تا بهت الهام بكنه البته مواظب باش كه اين وسط اگر الهام بهت كرد يه وقت خودت حامله نشي

حالا نمیشه من الهام رو بکنم ؟ شاید جوابش رو بهم گفت

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
# : 7 Nov 2008 17:33

خیلی حال کردم با این تایپیک حیف که ترکی بیلمیرم

"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
# : 7 Nov 2008 22:31

WhatEver
نه بابا اینکارو نکن

یه موقع ترک بازی در نیاری بکشیش بیرونا

***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
# : 7 Nov 2008 22:34

Quoting: negah_khoshgele
ترکی بیلمیرم

بیا خودم یه شبه از راه تزریق بهت یاد میدم

***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
# : 9 Nov 2008 09:02

بیا خودم یه شبه از راه تزریق بهت یاد میدم

تو رگیه؟

"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
# : 10 Nov 2008 12:33

negah_khoshgele
نه عزیزم تو کونیه

# : 13 Nov 2008 01:16

گارداش این کارو نکنیا یه وقت! چاندومو در بیاری یه وقت دیدی خودت حمله شده! اونموگست که اششک بیارو باقالی بکن تو کونش!
گارداش ژس فیکر کردی اون تاریخی که رو جعبش نوشته واسه چیه؟ یعنی تا موگعی کهبه اون تاریخ نرسیدی میتونی چاندومو رو کیرت نیجر ( نیگر!)داری!

مسئول کیر دهی به ضد اراذلی های محترم کونی! ((اراذل))
# : 16 Nov 2008 09:51

سلام

# : 17 Nov 2008 00:26 | ویرایش بوسیله: bihoviat

اونوخت چجوری تو این نه ماه کیروتو تو کسش نگه داشتی؟

http://s2.bitefight.ir/c.php?uid=20759 ( ارازل )
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.