| نویسنده |
پیام |
|
|
الله اچبر الله اچبر مرج بر ضد ولایت فگیه مرج بر منافگین صدام
خوبو ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver آیا ميتوانم الان چاندوم را در بياورم؟
الان در آوردی یا هنوز هستش؟
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
Quoting: KORN_JD الان در آوردی یا هنوز هستش؟ خیلی وقته ترکیده
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi خیلی وقته ترکیده
کدومشون؟
کاندوم یا مثانه؟

Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
Quoting: WhatEver من ۹ ما پيش با دختری سکس داشتم و از چاندوم استفاده چردم اجر گرار بود او حامله شود تا به حال شده بود آما هنوز نشده! آیا ميتوانم الان چاندوم را در بياورم؟
خیلی باحال بود خندیدم دمت گرم 
|
|
|
Quoting: KORN_JD کدومشون؟ کاندوم یا مثانه؟ بیضه
|
|
|
Quoting: KORN_JD الان در آوردی یا هنوز هستش؟ خوب همشیره اجه در آورده بودم چه نمی پرسیدم
Quoting: viirusi خیلی وقته ترکیده چشمای چپول شوماست چه ترچیده آگ میتی
Quoting: KORN_JD کدومشون؟ کاندوم یا مثانه؟ هیچ کدم آخه بابا من چگدر بجم این حرفا شایعه ست خواهرم باور نکن آبجی
Quoting: jizjiz خیلی باحال بود خندیدم دمت گرم خوب خودا رو شچر پیگمبر گوفته اجر یچ مدیر مومن رو بخندونی مانند آاان است که هفتاد چاربر گیر فعال را بگایونی 
نمال حاجی حالم بد شد لا اگل اون دستمالتو عوض چن

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver نمال حاجی حالم بد شد لا اگل اون دستمالتو عوض چن همین خوبه واسه ترکوندن خوبه
|
|
|
|
|
Quoting: WhatEver پیگمبر گوفته اجر یچ مدیر مومن رو بخندونی مانند آاان است که هفتاد چاربر گیر فعال را بگایون
ایولا 
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|

|