| نویسنده |
پیام |
|
|
من ۹ ما پيش با دختری سکس داشتم و از چاندوم استفاده چردم اجر گرار بود او حامله شود تا به حال شده بود آما هنوز نشده! آیا ميتوانم الان چاندوم را در بياورم؟

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
1- این چیه؟ جدیده؟
اجرت با امام حسین
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: WhatEver من ۹ ما پيش با دختری سکس داشتم و از چاندوم استفاده چردم اجر گرار بود او حامله شود تا به حال شده بود آما هنوز نشده! آیا ميتوانم الان چاندوم را در بياورم؟
یعنی هنوز دیلدو تو ماتحتتان مونده؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
Quoting: hornet_32 یعنی هنوز دیلدو تو ماتحتتان مونده؟ ای بابا داداش تو هم مثل اینکه هم ولایتی خودمون هستی ها خوب اجر نفهمیدی میخوای برات دوباره توضیح بدم؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
یاد اون جکی افتادم که اسکار اولین دوره رو برد...

Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
Quoting: WhatEver من ۹ ما پيش با دختری سکس داشتم و از چاندوم استفاده چردم اجر گرار بود او حامله شود تا به حال شده بود آما هنوز نشده! آیا ميتوانم الان چاندوم را در بياورم؟ آره فگط خیلی با احتیاط این کارو بکن . اگر آبت بریزه رو اونجاش بازم امکانش هست میگن است . راستی اده . تو این شند وخت چو طوری جیش میکرده ؟ ها ؟ تو که چاندوم داشتی ایشک ! فکر کردی من خرم ؟ نمیفهمم ؟ شعور دارم ؟
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam فکر کردی من خرم ؟ خر نمنه ؟
Quoting: mashgholam نمیفهمم ؟ تو چی نمیفهمه ؟ اینجا خودتو با من چوکار داری ؟
Quoting: mashgholam شعور دارم ؟ از چجا آوردی اده ؟ همش رو نسوزون ....
Quoting: mashgholam تو این شند وخت چو طوری جیش میکرده ؟ ها ؟ اده همین چارا رو میچنین برامون حرف در میارن دیجه آخه چاندوم برا چیز دیجست برا جیش نیست چه اما حالا چون گوناه داری برات توضیح میدم وگتی جیش میچنی مثل بادبادچ باد میشه زیاد چه میشه خودش پس میزنه آخه چی از جیش حامله شده میای اینجا حرف الچی میزنی

|
|
|
Quoting: KORN_JD یاد اون جکی افتادم که اسکار اولین دوره رو برد... سارا بدادم برس, گم شدم تو اون تاپیک دلم هم درد گرفت اما پیداش نکردم.
|
|
|
|
|
Quoting: WhatEver خر نمنه ؟ تو فارسی نمیدونه ؟ خر حیوان نجیبی است 
Quoting: WhatEver اده همین چارا رو میچنین برامون حرف در میارن دیجه آخه چاندوم برا چیز دیجست برا جیش نیست چه اما حالا چون گوناه داری برات توضیح میدم وگتی جیش میچنی مثل بادبادچ باد میشه زیاد چه میشه خودش پس میزنه آخه چی از جیش حامله شده میای اینجا حرف الچی میزنی آهان . پس اونی که با جیش داره خودشو حامله نموکنه ؟ پس چرا از همونزا میاد ؟ ببین من زیاد ریاضیم خوب نیست. بیشتر توضوح میده ؟
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam بیشتر توضوح میده ؟ آخه مجه من دارم ترچی میجم چه نمفهمی ؟ خوب اینبار بجا اینچه آبت رو بریزی اون تو جیش چن 9 ماه بشین بالا سرش اگه شیکمش نیم متر که هیچی نیم سانت هم اومد بالا

|