| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 10 Feb 2008 13:49 | ویرایش بوسیله: deleted
wahtever
موافقم باهات
ولی حیف که پست تو زود تر از من رسید با اختلاف چند ثانیه
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|
|
|
Quoting: parnia مگه سادیسم دارید دوراز جونتون که از آه و اوه طرفتون خوشتون میاد... آره آدم کیف میکنه جونه کسیو بگیره 
|
|
|
Quoting: deleted ولی حیف که پست تو زود تر از من رسید با اختلاف چند ثانی
تا تو باشی منو ترور نکنی
Quoting: shahin_terrorist آره آدم کیف میکنه جونه کسیو بگیره خوبه خودت میگی آدم با اون دندوناش
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
Quoting: shahin_terrorist آره آدم کیف میکنه جونه کسیو بگیره
راست میگی
من تجربه کردم
خیلی حال میده جون یه نفر و بگیری!!!!!!!!!!!!!!
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|
|
|
Quoting: WhatEver یعنی تو موقع سکس صدات در نمیاد ؟ این آه و اوه ناشی از لذته با اون آه و اوه که سادیسمی ها دوست دارن فرق فوکوله
Quoting: deleted یعنی تو لام تا کام حرف نمی زنی در حین سکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی تلبیتها...به من چیکار دارین..؟!! 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: parnia بی تلبیتها...به من چیکار دارین..؟!! آخی ناژی بچم خجالت کشید
سوال فنی بود شما خودتو ناراحت نکن
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
بستگی به نوع آخ واوخ داره اگه اخ و اوخ خیلی نزدیک بهم باشه مثل آه آه آه.... و لی با صدای بلند حال نمیده چون معلومه الکیه. ولی اگه آروم و بکند باشه و نفساش عمیق و حرفم نزنه اونوقت آدم میخواد که اصلا سکس تموم نشه. حالا برم دنبال یک اه و اوه واقعی. خداحافظ
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
# : 10 Feb 2008 13:58 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: deleted خیلی حال میده جون یه نفر و بگیری!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم انوقت کار آخ و اوخ به داد و فریاد و چنگ و گاز بکشه ها. 
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup فکر کنم انوقت کار به داد و فریاد و چنگ و گاز بکشه ها.
ولی خیلی حای میده تو خونه دنبال دختره بدویی ، اونم داد بزنه و فرار کنه
بعدش که گیرش آوردی یه سکس تریپ لاو بری که از ببینی آه و اوه چه لذتی داره
|
|
|
Quoting: parnia بی تلبیتها...به من چیکار دارین..؟!!

|