صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و گفتگو آزاد سکسی
/
بزرگترین ارزوتون در رابطه با سکس کردن چی هست
<<
.
1
.
2
.
نویسنده
پیام
KORN_JD
اعضا
#
: 14 Feb 2008 11:44
Quoting: dariushagha
بگه قابلی نداشت
این که تعارفه!
میری بقالی میگه قابلی نداشت تشکر میکنی میای بیرون؟
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
dariushagha
مدیر
#
: 14 Feb 2008 11:54
Quoting: KORN_JD
میری بقالی میگه قابلی نداشت تشکر میکنی میای بیرون؟
حیف توی آمریکا هنوز بقالی خر نشدند بگن..اگه بگه ز در رو.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
Crazy_KT
اعضا
#
: 15 Feb 2008 03:10
dariushagha
حاجی می خوای یه چیزی هم دستی بده!
عمو بده راست میگفت..." کوچه عادت کرد به یه عابر دیگه..."
arsin121
اعضا
#
: 15 Feb 2008 06:40
اتفاقا شاعر شیرین سخن در مورد جلو هم افاضاتی نموده است به این صورت که : تو نیدونی که طعم کس چنین است والا تف کنی بر هرچه قین است.البته از نظر اینجانب مهمل بافته .فرضا هم که تف کنی بر کون مگه بعدش میتونی از خیر کون تف زده اماده بگذری .من یکی که نمیتونم!! ایضا از کون سیاه و بد ریخت هم باید پرهیز کرد .چندان که شاعر گوید:از می طرب افزاید و مردی خیزد وز طبع گیا خشکی و سردی خیزد. در باده ی سرخ پیچ و در کون سفید کز خوردن سبزروی زردی خیزد.
s_lover
اعضا
#
: 16 Feb 2008 16:57
Ye Jomleye GHesare GhadiMi Az Ye Jendeye Irani Dar Fairfield - NJ Dar HAmin Rabete MIge Mige : Kodom Adame Aghele Asalo Vel Mikone Be An Michasbe :-??
Age mikhay Bashi Say Kon Behtarin Bashi
WhatEver
اعضا
#
: 16 Feb 2008 17:01
Quoting: arsin121
فرضا هم که تف کنی بر کون مگه بعدش میتونی از خیر کون تف زده اماده بگذری
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
ostad_touraj
اعضا
#
: 16 Feb 2008 17:21
Quoting: KORN_JD
ین که تعارفه!
خوب تعارف اومد نیومد داره
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
arsin121
اعضا
#
: 18 Feb 2008 05:45
در رابطه با ان و عسل هم حافظ قزوینی میفرماید:ای که کونت همچو بیتی از غزل/من پی کون تو بودم از ازل.ای نوای کون تو چون ساز نی/داغ کونت من ببینم تا به کی.
viirusi
اعضا
#
: 19 Feb 2008 17:20
Quoting: arsin121
رابطه با ان و عسل هم حافظ قزوینی میفرماید:ای که کونت همچو بیتی از غزل/من پی کون تو بودم از ازل.ای نوای کون تو چون ساز نی/داغ کونت من ببینم تا به کی
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
<<
.
1
.
2
.
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.