صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / بزرگترین ارزوتون در رابطه با سکس کردن چی هست
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Feb 2008 05:56

از خودم شروع میکنم دوست دارم طرفم همیشه پریود باشه تا مجبور باشه بزاره از عقب بکنمش.من نمی دمنم چرا خانومای ایرانی رو عقبشون حساسند.اخه نشنیدید شاعر شیرین سخن ایزج میرزا میگه کیر را از بحر کون گردو مدور ساختند......وگرنه مثل تبر میساختند.

# : 11 Feb 2008 13:46

Quoting: arsin121
از خودم شروع میکنم دوست دارم طرفم همیشه پریود باشه تا مجبور باشه بزاره از عقب بکنمش.من نمی دمنم چرا خانومای ایرانی رو عقبشون حساسند.اخه نشنیدید شاعر شیرین سخن ایزج میرزا میگه کیر را از بحر کون گردو مدور ساختند......وگرنه مثل تبر میساختند

دیدن لخت تو

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 12 Feb 2008 19:29

بهتر بود مي گفتي بهترين آرزوتون در مورد كون كردن چيه ؟

# : 12 Feb 2008 20:18

Quoting: MAHATMA
بهتر بود مي گفتي بهترين آرزوتون در مورد كون كردن چيه

کون خوبه

بوسه

به

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 12 Feb 2008 20:50

arsin121
کون چاشنیه کوسه. میگن اول کوس بعدا کون.
سخن ایزج میرزا میگه کیر را از بحر کون گردو مدور ساختند......وگرنه مثل تبر میساختند.

فکر کنم ایرج هیچ وقت کوس نکرده وگرنه این حرف و نمیزد.
دوست دارم خیلی آروم باشه و برم تا نزدیک اومدن ولی نیام تا چندبار بعدش بیام

# : 12 Feb 2008 21:22

نکنی بذاری تا خروس خون اون تو باشه

█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
# : 14 Feb 2008 11:28

Quoting: FESHARAKI

نکنی بذاری تا خروس خون اون تو باش

خودش تلپی میوفته بیرون

غصه نخور

# : 14 Feb 2008 11:35

بزرگترین ارزوتون در رابطه با سکس کردن چی هست

وقتی کارت تمام شد...دختره نگه 300 تومن

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 14 Feb 2008 11:42

Quoting: dariushagha
وقتی کارت تمام شد...دختره نگه 300 تومن

بگه چند خوبه؟

Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
# : 14 Feb 2008 11:43

Quoting: KORN_JD
بگه چند خوبه؟

بگه قابلی نداشت

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.