| نویسنده |
پیام |
|
|
از خودم شروع میکنم دوست دارم طرفم همیشه پریود باشه تا مجبور باشه بزاره از عقب بکنمش.من نمی دمنم چرا خانومای ایرانی رو عقبشون حساسند.اخه نشنیدید شاعر شیرین سخن ایزج میرزا میگه کیر را از بحر کون گردو مدور ساختند......وگرنه مثل تبر میساختند.
|
|
|
Quoting: arsin121 از خودم شروع میکنم دوست دارم طرفم همیشه پریود باشه تا مجبور باشه بزاره از عقب بکنمش.من نمی دمنم چرا خانومای ایرانی رو عقبشون حساسند.اخه نشنیدید شاعر شیرین سخن ایزج میرزا میگه کیر را از بحر کون گردو مدور ساختند......وگرنه مثل تبر میساختند
دیدن لخت تو
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
بهتر بود مي گفتي بهترين آرزوتون در مورد كون كردن چيه ؟
|
|
|
|
|
Quoting: MAHATMA بهتر بود مي گفتي بهترين آرزوتون در مورد كون كردن چيه
کون خوبه
بوسه
به
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
arsin121 کون چاشنیه کوسه. میگن اول کوس بعدا کون.
Quoting: arsin121 سخن ایزج میرزا میگه کیر را از بحر کون گردو مدور ساختند......وگرنه مثل تبر میساختند. فکر کنم ایرج هیچ وقت کوس نکرده وگرنه این حرف و نمیزد. دوست دارم خیلی آروم باشه و برم تا نزدیک اومدن ولی نیام تا چندبار بعدش بیام
|
|
|
نکنی بذاری تا خروس خون اون تو باشه
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
Quoting: FESHARAKI نکنی بذاری تا خروس خون اون تو باش
خودش تلپی میوفته بیرون
غصه نخور
|
|
|
Quoting: arsin121 بزرگترین ارزوتون در رابطه با سکس کردن چی هست وقتی کارت تمام شد...دختره نگه 300 تومن
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha وقتی کارت تمام شد...دختره نگه 300 تومن
بگه چند خوبه؟
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
Quoting: KORN_JD بگه چند خوبه؟ بگه قابلی نداشت 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|