صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و گفتگو آزاد سکسی
/
تبادل نظر درباره شاشیدن دختران چیست؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
ravi_gham
مدیر
#
: 19 Mar 2006 19:41
Bastard
با این فرمایشات جنابعالی باید تیمارستان ها رو هم تعطیل کنند چون معلوم نیست که افرادی که توش بستری شده اند مشکل روحی دارند یا از آزادی های فردی خودشان استفاده کرده اند
به هر حال من گفتم ادامه این بحث بی فایده است
دوستان بهتره جلق شونو بزنن من دیگه به این بحث ادامه نمی دم با عرض معذرت
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
inkare
اعضا
#
: 20 Mar 2006 02:57 | ویرایش بوسیله: inkare
من نظر خواصي ندارم اما يه اسمايلي باحال براتون ميزارم
با حاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
holandi
اعضا
#
: 20 Mar 2006 03:15
ravi-gham
اگر هر كس هر كاري دوست داشت ميكرد كه ديگه دنيا ميشد.........!
به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
ghoghnos
اعضا
#
: 20 Mar 2006 04:04
تمام ارزوي دختر خانومها اين كه روزي بتونن رو ديوار بشاشند
Bastard
اعضا
#
: 20 Mar 2006 16:21
منهم با هلندي كاملا موافقم
اگه هركس هر كاري دوست داشت ميكرد كه ديگه دنيا ميشد ... هركس هركاري من دوست دارم يا به نظرم درست مي ياد بايد بكنه !
Bastard
اعضا
#
: 20 Mar 2006 16:23
رواي غم ، مشكل "روحي"! با انحراف جنسي متفاوته ! اينجا داريم درباره ي مورد دوم بحث مي كنيم نه اولي .. بنابراين مطرح كردن و درآميختن اولي با دومي ، يعني كاري كه شما مي كنيد ، "سفسطه" است .. افتاد؟
ravi_gham
مدیر
#
: 21 Mar 2006 19:02
Bastard
داداش من بهتره بری یه بار دیگه پیست های خودتو از اول بخونی تا متوجه بشی که کی داره
سفسطه میکنه و با زدن حرفهای به ظاهر روشنفکرانه سعی در اثبات حقانیت یک مرض جنسی
که منشا روحی داره میکنه
وقتی شما با مطرح کردن اقلیت و اکثریت و به اسم آزادی میگید هر کی هر غلطی کرد درسته
من میگم با این استدلال شما شاید اصلا اونایی که تو دیوونه خونه هستن از من وشما عاقل تر باشن و ما دیوونه باشیم و به قول شما ما چون اکثریت بودیم از مبنای عقلی خودمون سواستفاده کردیم و اونا رو زندون کردیم می فهمی؟
فکر نکنم این استدلال سفسطه باشه اگرم باشه از دلایل شما بر گرفته شده
راوی
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
Bastard
اعضا
#
: 25 Mar 2006 03:36
گفته هاي شما يا برآمده از هنجارهاي اخلاقي است يا دگماتيسم مذهبي ! كوچكترين ارزش علمي ندارد ، در علم نمي گويند اگر اينطور نباشد پس آنطور است . در علم با ابزار مشاهده اثبات مي كنند ، علم روانشناسي بيان مي كند گرايش جنسي زماني موجبات بيماري رواني را فراهم مي آورد كه خود را تحت تاثير قرار بدهد . يعني اگر شما فوت فتيشي هستيد كه در سكس " فقط " با پا ارضا مي شويد بيمار شده ايد و بايد درماني بلند مدت را بياغازيد . در ديگر موارد علم كوچكترين دخالتي در شيوه ي رابطه نمي كند(مگر از ديد بهداشتي)و در قانون هم آزادي هاي فردي به شما اجازه ي انتخاب نوع رابطه يتان را مي دهد ، تا آنجاكه تجاوزي به حقوق و آزادي هاي ديگران صورت نگيرد . بنابراين اگر حالا يك نفر اينها را بخواند بعد بگويد خوب ديوانه ها هم از آزادي هاي فردي خود استفاده بكنند و بيايد از يك بعد قانوني-اجتماعي كه من گشوده ام سخن علمي بگويد و بعد علمي قضيه را اصلا درك نكند ، ديگر سفسطه نكرده ، بلكه هذيان بافي ماليخوليايي فرموده !
viirusi
اعضا
#
: 12 May 2008 17:55
Quoting: inkare
ن نظر خواصي ندارم اما يه اسمايلي باحال براتون ميزارم
خیلی باحال بود
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
ostad_touraj
اعضا
#
: 13 May 2008 12:14
بزرگترین آرزوی زنان
شاشیدن به دیوار
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.