صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و گفتگو آزاد سکسی
/
تبادل نظر درباره شاشیدن دختران چیست؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
holandi
اعضا
#
: 18 Mar 2006 02:16
bastard
سلام.والله من واقعا تعجب كردم كه كسهايي تو دنيا هستند كه از يك همچين چيزي هم لذت ميبرند.(چنين فانتازي دارند) به هر حال هز كس يكجوري فكر ميكني و يك جور ديدگاه داره.شما نظر خودت رو نوشتي من هم نظر خودم رو.حالا اگر نظرهامون يكي نيست عزيزم نبايد ناراحت بشي.همه كه يكجور نيستند.در ضمن به كسي هم من توهين نكردم.
به هر حال شما ازادي هز جور دلت ميخواد حال كني.ولي به نظر من شاشيدن دختر اصلا جالب و سكسي نيست.
اگر ناراحت شدي ببخشيد.عيدت مبارك.خوش باشي
به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
K_K
اعضا
#
: 18 Mar 2006 02:48
Quoting: sleepwater
با اينكه اين دو نفر از دوستان عزيزم هستند اما با نظر شما موافقم اگر مطالب اينگونه تاپيكها مسخره است ميتوانند وارد آن نشوند
دوست من من از شما ممنونم زنده باشيد
sleepwater
Quoting: Bastard
K_K و holandi هركس در اين دنيا اگر سرش به تنش بيارزد و نيمچه شناختي از تمايلات دروني اش داشته باشد ، بي برو برگرد يك فتيش جنسي در خود خواهد يافت
عزيزم من هم مثل ديگر دوستان نظر خودم رو گفتم و فكر نميكنم ادرار انسان چيز سكسي باشه و از نظر من خيلي هم زشت و غير سكسي هست اين نظر من هست و به كسي هم تحميل نميكنم با من هم نظر باشه....
Bastard
اعضا
#
: 18 Mar 2006 17:47
ببينيد كساني كه فكر مي كنند اينگونه مسائل "نظري" هستند اشتباه مي فرمايند ! "من نظر خودم رو بگم تو نظر خودتو بگي" مال اينجا نيست .. ما درباره ي گرايشهاي جنسي انسانها صحبت مي كنيم و بايد مراقب باشيم نظراتمون توهين آميز نباشه ، يا اينكه جنبه ي تمسخر به خودش نگيره ..
ravi_gham
مدیر
#
: 18 Mar 2006 19:34 | ویرایش بوسیله: ravi_gham
Bastard
ما در مورد گرایشهای معقولانه هیچ شوخی یا به قول شما تمسخری نداریم
اما بعضی از فانتزی ها بیشتر به تراژدی شبیه هست
حالا اگه کسی دوست داره ان دوست دخترش رو بخوره بنده اعتراضی ندارم
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
sleepwater
اعضا
#
: 18 Mar 2006 23:05
خيلي از تمايلات جنسي ما ناشي از غرايزمونه
ما حيوانيم
حيواني كه هويت دارد
خيلي از حيوانات ار ادرار و مدفوع براي جذب جفت خود استفاده ميكنند
خيلي هم براي دفع جفت و اينكه به دلايلي نمي خواهند جفت بهشون نزديك بشه
اما از ديد تمايلات جنسي به نظر شما دوستان اگه كسي واقعا" به شاشيدن دختري علاقه داشته باشه بايد نكوهيده بشه؟
من با اينكه خودم احساسي در اين زمينه ندارم اما خيلي برام جالبه بدونم ديگران احساسشون چه جوريه
و به اين هم اعتقاد دارم كه هر چيز كه ما دوستش نداريم لزوما" بد نيست
ravi_gham
مدیر
#
: 19 Mar 2006 06:22
sleepwater
عزیز دلم نباید نکوهیده بشه اما نباید تقویت هم بشه ،حیوانات تمام زندگیشون خوردن و تولید مثل
هست آیا انسان هم با همین هدف زندگی میکند؟
البته اگه شما انسان رو حیوان ناطق و دارای هویت میدانید و بس من ادامه بحث را بی مورد میبینم
چون ما در اساس بحث نقطه اتکایی نداریم (به عنوان بدیهی)پس بحثمون به نتیجه نمی رسه
اگه من به کسی توهین کردم همینجا عذر می خوام
راوی
K_K
اعضا
#
: 19 Mar 2006 06:26
راوي خيلي باهات حال ميكنم چند تا از پست هاتو خوندم حال كردم
ravi_gham
مدیر
#
: 19 Mar 2006 06:29
K_K
کوچیکتم داداش
ravi_gham
مدیر
#
: 19 Mar 2006 13:20
هامین
تو واقعا معتقدی که انسان یعنی حیوان با هویت؟؟؟؟؟؟؟؟
Bastard
اعضا
#
: 19 Mar 2006 16:10
"گرايشات معقول" ديگر چه صيغه ايست؟
لابد مبناي "عقل" هم اينجا خرد شخص شخيص حضرت رواي ست؟
اصلا تعريف "عقل" چيست؟ مبناي عقلي از كجا مي آيد و چرا؟
گرايش جنسي يك امر شخصي است كه در هر انسان با انسان ديگر متفاوت است ! هيچ مبنايي هم نمي توان براي سنجيدن آن يافت . اگر فتيش كسي در ديدگاه شما نمي گنجد از او دور شويد چرا مي خواهيد با ترور شخصيت دارنده اش انساني را بخاطر تنگ نظري خودتان سرخورده كنيد؟
تنها مبنايي كه براي كشيدن مرز ميان گرايش و انحراف جنسي بيان مي شود عدم تحميل گرا بودن يك گرايش است .. يعني وقتي كسي ديوانه وار دوست دارد صحنه ي تجاوز به همسرش را ببينيد دچار يك انحراف است و بايد "درمان" شود !(نه نكوهش!)
اي بابا ! منهم اينجا را با تريبون دانشگاه عوضي گرفته ام ! همه آمده ايم اينجا يك جغي بزنيم ديگر ! پس دوستان و برادران ديني زودتر دست بجنبانند تا يك تاپيكي هم براي راي گيري درباره ي فتيشيسم از هر نوع باز كنند تا راي بگيريم كه با اين از خدا بي خبران چه بايد كرد ! خصوصا اين "فوت فتيش هاي مرتد" كه از آمريكا هم بدترند
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.