| نویسنده |
پیام |
|
|

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
ostad_touraj

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
حالا یه بار تشویقت کردن
شمع دزد
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
Quoting: ostad_touraj شمع دزد
 استاد مگه شما لامپ میدزدی؟.... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade استاد مگه شما لامپ میدزدی؟...
به هر حال پیشرفت کردیم با تکنو لوژی
|
|
|
Quoting: ostad_touraj به هر حال پیشرفت کردیم با تکنو لوژی این مهتابی میدوزده لازمش میشه
|
|
|
Quoting: ostad_touraj به هر حال پیشرفت کردیم با تکنو لوژی تبارک ال...استاد جان.
Quoting: viirusi این مهتابی میدوزده لازمش میشه تو هم حتما جای شمع چراغ نفتی میدزذی....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade تو هم حتما جای شمع چراغ نفتی میدزذی.... نه من سیم برق
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi نه من سیم برق باریکلا پس سر سیم رو بزار تو کونت تا ولتاژت بره بالاتر....
|
|
|
Quoting: amo bade باریکلا پس سر سیم رو بزار تو کونت تا ولتاژت بره بالاتر.... قبوله بعد کیر من به تو وصل میشه تا برق بگیرت
|