| نویسنده |
پیام |
|
|
می خوام که در مورد این دست از تمایلات سایکوماسوخیستی صحبت کنیم از خودمون و تجربیاتمون بگیم و احساسات و تمایلاتمون نه بخاطر لذت بری بلکه بخاطر شناخت این تمایل و اینکه بتونیم کنترلش کنیم.دوستانی که سوالاتی دارن می تونن مطرح کنن
|
|
|
تاپیک خوبی خواهد شد امیدوارم موفق باشید 
|
|
|
از مديريت محترم متشكرم من هم اميدوارم كه اين تاپيك همون طور كه شما آرزو كردين چيز خوبي بشه اميدوارم دوستان فقط دنبال سكس نباشن و تنها خودشون رو نبينن و سعي كنن از اين محل موقعيتي رو فراهم كنن تا خامها و آقايوني كه اين دست تمايلات رو دارن در مورد تمايلاتشون و ابعادش صحبت كنن بازم ممنون
|
|
|
|
|
masterehsan فکر کنم اینجا تو این انجمن بازدید کننده کم باشه چون متعلق به لزبینهاست اگه صلاح دونستی ببرش توی گفتگوی ازاد سکسی
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
از نظر دهي شما متشكرم اما لزيين ها كمتر بر اساس تبليغات با اين حس آشنا ميشن .از توجه شما ممنون
|
|
|
خوب من خودم یک سایکو ماسوخیسم هستم مدتها با این حس و تمایل درگیر بودم و نمی دونستم چکار کنم گاه میشد که مدتهای زیادی رو پای ماهواره و نت برای دیدن این نوع از رفتارها صرف می کردم به تدریج به طرفاین رفتم که تجربه عملی داشته باشم و این اتفاق هم افتاد هم عملا افتاد ولی ولی حتی پرداخت و توجه بهش هم او رو کنترل نمی کرد تا اینکه به تجربه مدیریت خود رسیدم.حال می خوام که در مورد این موضوع با دوستانی که این دست تمایلات رو دارن کار گروهی تشکیل بدیم و در مورد این حس صحبت کنیم و از تجارب هم برای کنترلش و مدیریت کردنش بگیم وبرای اونایی که تازه وارد هستن و کنجکاوی ها و سوالاتی دارن جواب های در حد تجربیاتمون بگیم
|
|
|
گام اول پذیرش شرایط خود هست اینکه قبول کنیم ما در واقع چه هستیم
|
|
|
گام دوم شناخت خود هست:اینکه بدونیم از چه چیزهای خوشمون می یاد و از چه چیزهای بدمون می یاد
|
|
|
|
|
صحبت کردن در مورد تمایلات به روان ما سازمان می ده از صحبت کردن در مورد تمایلاتتون پرهیز نکنین
|
|
|
مطمئنا در بین کسانی که به این تاپیک مراجعه می کنن آدمای هستن که چنین احساساتی دارن گفتگو و هم حسی با دیگران که این چنین تمایلاتی دارن آسیبی نمی رسونه آنچه برای این گونه تمایلات خطر ناکه بی توجهی و لذت بری محض خواهد بود
|