| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: saeed45254 استاد برای اینکه تو جنسیتت شک نشه بیشتر تحقیق کن تو حواست به خودت باشه یه موقع تغییر جنسیت ندنت ببم
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh تو حواست به خودت باشه یه موقع تغییر جنسیت ندنت بب
یک کلمه حرف حساب
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: elnaz79 می دونستید لذت زن در هنگام ارضا شدن 3 برابر لذت مرد هست؟ پس ببینید ما چه حالی می کنیم. هه هه با چه وسبله ای اندازه گیری شده؟؟؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh تو حواست به خودت باشه یه موقع تغییر جنسیت ندنت ببم هر موقع تو حواست به خودت بود باشه . تو اگه تمام قسمتهای پست را میخوندی تو هم خیالت راحت میشد - البته استاد به شما ارادت خاصی داریم ولی اون یه جمله بود نه یه کلمه
Quoting: loli pup با چه وسبله ای اندازه گیری شده؟؟؟؟ خیلی سوالت خوب بود امیدوارم درست کننده تاپیک جواب بده تا مسیر تاپیک منحرف نشه
|
|
|
Quoting: saeed45254 خیلی سوالت خوب بود امیدوارم درست کننده تاپیک جواب بده تا مسیر تاپیک منحرف نشه
این بابا با دهنش اندازه گرفته
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
اوه این سوال هنوز تموم نشده
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
من اینطوری فکر نمی کنم آخه فکر نمی کنم هیچ مرد یا زنی بوده که بخشی از زندگیش رو با تمام خصوصییات مردانه بوده باشه وبخش دیگرش رو زنونه پس این حرف هرچقدر ازمنبع علمی پشتیبانی بشه باز هم از فیلتر دقیق و منصفانه آزمایش وامتحان نگذشته. حالا اگه واقعا هم اینطور باشه واسه مردا هم بد نمی شه آخه لذت هرچه بیشتر زن برابر با لذت بیشتر مرد خواهد شد مرسی
eshgh
|
|
|
زنها بیشترین استفاده رو از سکس می کنن در ضمن شما نمیدونید اون لحظه ای که بچه به دنیا میاد و مادر بچه شو میبینه چه لذتی داره اگه میدونستید همه میرفتید تغییر جنسیت میدادید
"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
|
|
|
|
|
حتی اگه 100 برابرم لذت داشته باشه من هیچوقت حاضر نبودم دختر میشدم! فکر کن 1/5 عمرتو پریود باشی اه اه اه اه چندشم اومد!
مسئول کیر دهی به ضد اراذلی های محترم کونی! ((اراذل))
|
|
|
تقصیر شما نیستدختر نیستی که بتونی این لذتا رو درک کنی. پریود واسه همه با خون زیاد همراه نیست . ثانیا با هر بار پریود خون آدم تصفیه میشه و انقدر آدم سرحال میشه که نگو .
"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
|