| نویسنده |
پیام |
|
|
می دونستید لذت زن در هنگام ارضا شدن 3 برابر لذت مرد هست؟ پس ببینید ما چه حالی می کنیم. هه هه

|
|
|
Quoting: elnaz79 می دونستید لذت زن در هنگام ارضا شدن 3 برابر لذت مرد هست؟ پس ببینید ما چه حالی می کنیم. هه هه
ما این روز رو به همه دست اندر کاران این برنامه تبریک میگیم 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Kaveh87 و همچنین عوامل پشت صحنه
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
|
|
FESHARAKI

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: elnaz79 می دونستید لذت زن در هنگام ارضا شدن 3 برابر لذت مرد هست؟ نه برابره خانوم خوشکل 
|
|
|
Quoting: jizjiz نه برابره خانوم خوشکل
مامانی مریم لذت زن بیشتر از مرد 
اصلا زن به هرجاش دست میزنی آخ و اوخ میکنه.لذت میبره. به نظر من اینطوری بهتر چون که زنها با این کارشون مردها رو بیشتر دیوونه میکنن.به جنون میرسونن
دیگه پست نمیزارم
|
|
|
Quoting: elnaz79 می دونستید لذت زن در هنگام ارضا شدن 3 برابر لذت مرد هست؟ پس ببینید ما چه حالی می کنیم. هه هه نه کسخول 7 برابره
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
این نشون میده که مردا کارشون رو 3 و 9و 7 ... برابر بیشتر بلدن . من از دخترا تقاضا دارم برن یاد بگیرن یکمی http://www.websurfing.cn/index.php?c=aHR0cDovL3d3dy5hdml6b29uLmNvbS9mb3J1bS9KYXZhU2NyaXB0OnBhc3RlX3N 0cmluTCgnOmxvdmU6JywzLCcnLCcnLCcnKQ%3D%3D

|
|
|
|
|
Quoting: elnaz79 می دونستید لذت زن در هنگام ارضا شدن 3 برابر لذت مرد هست؟ پس ببینید ما چه حالی می کنیم. هه هه اومدی سوال بپرسی یا کونمون رو بسوزونی ؟
Quoting: everlastingpain این نشون میده که مردا کارشون رو 3 و 9و 7 ... برابر بیشتر بلدن . اینم خوب اومد  به تو میگن یه مرد 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: elnaz79 می دونستید لذت زن در هنگام ارضا شدن 3 برابر لذت مرد هست؟
خوب درسته
باید لذتشون بیشتر باشه
این کار طبیعته
واسه اینکه مایل باشن نه ماه بچه تو شکمشون نگه دارن و خواهرشون بگا بره
قبلنا که جلوگیری نبوده
همون شب اول که پرده رو بر میداشتن یارو حامله میشده
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|