| نویسنده |
پیام |
|
|
من هم با حذف ارسال های همجنسگراها ( لز و گی ) و دو جنسی ها از آخرین ارسالها مخالفم
این به معنی تبعیض ... و از طرفی توهین به طرفداران و اعضای علاقه مند به اون بخش هاست
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
Quoting: Hadi_Pishi من هم با حذف ارسال های همجنسگراها ( لز و گی ) و دو جنسی ها از آخرین ارسالها مخالفم این به معنی تبعیض ... و از طرفی توهین به طرفداران و اعضای علاقه مند به اون بخش هاست مثل اینکه سو’ تفاهم شده منظور من حذف یا پاک کردن مسئله نیست.اصولا من از حذف هر واقعیتی بیزارم. منظور من فقط نشون دادن یه تغییر و فهمیدن علتش هست. همین والسلام من همجنس باز نیستم ولی همجنس بازها را دوست میدارم
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
Quoting: oonkareh همجنس بازها را دوست میدارم

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
|
|
parnia چیه چرا چشات اینجوری شد؟
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
Quoting: oonkareh parnia چیه چرا چشات اینجوری شد؟ همینطوری ....
تازه دارم متوجه علت علاقه ات به بعضیا میشم... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: oonkareh من همجنس باز نیستم ولی همجنس بازها را دوست میدارم
اونها هم انسان هستن ولی متاسفانه بیمار 
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
Hadi_Pishi
هادی جان . .میبینم که داری از حقوقت دفاع می کنی . .!
metalhelpmebe می تونی اثبات کنی .. ؟
از قدیم گفتند ..کند همجنس با همجنس پرواز . . !
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
artan_eran222
نه عزیزم ! من همون هفته اول که اومدم یک راست نسبت به تلاش های پی در پی مدیران برای حذف انجمن سکس خانوادگی و حذف مسائل و عکسهای مربوط به زیر 18 اعتراض کردم ! توی خیلی از انجمن ها اجازه زیر 18 ، تجاوز و هر چی که فکر کنی میدن منتها اجازه به همجسگراها نمیدن !! خیلی جاها به همجسگراها اجازه میدن به زیر 18 نمیدن ده برو تا آخر !! برای خود ادمین مثال هم زدم !!
در ضمن من میتونم هم دو جنسی باشم هم لز هم گی هم سافت ! هم هارد ! هم ملایم ! هم خشن !! هم ..... ؟؟!!!!!
oonkareh
من فکر میکنم توی ایران اکثر همجسنگراها به خاطر عدم امکانات و آزادی به آویزون هجوم میارن و این علت ازدیاد جمعیشتون توی اینجا شده ! اگر نگاه کنید توی وبلاگ ها و یا سایت ها دیگه خیلی به ندرت پیدا بشه ! من که تا حالا ندیدم ! فروم سکسی هم که توی ایران نایابه ! این یه دونه هم که آزادی داده و باحاله همه ریختن رو سرش !!!
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
|
|
# : 29 Dec 2007 11:11 | ویرایش بوسیله: shadow_man
oonkareh والا یکی از مدیران که میگفت اینا همش تخیلیه و فقط در حد حرفه.......من نمی دونم یعنی انقدر بیکار شدن که میان و این همه حرف الکی میزنن. به نظر من وقتشه آقا سیاوش سیاست سایتو عوض کنه.......ایشون سایت ایران سکس زدن ولی قسمت های غیر سکسیش محبوب تر و فعال تره......بهتره اسم سایتو بذاره ایران میتینگ یا چنین چیزی اونوقت ما میتونیم اعتراض کنیم...ولی فعلا نمیشه!
|
|
|
Quoting: hta ميگم چطور سنگسارشون کنيم؟
 omid_hi شما چرا به دادن گل بسنده کردید.....ناسلامتی مدیر انجمن گی هستید؟
|