صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / جل الخالق این چه وضعیه یکی به داد آویزون برسه............
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Dec 2007 18:40

Quoting: hta
نه عزيز اين ربطی به راضی بودن يا نبودن نداره. هر کی هر قسمتی که باب دلش بود ميره

هومن جان من با اینکه هر کی هر قسمتی دلش خواست میره مشکلی ندارم.من میگم این وضعیت غیر عادیه و معلول یه سری دلایل خاص که باید بررسی بشه.
از نظر آماری گفته میشه که 10 درصد هر جامعه ای همجنس بازند .در حال حاضر تو آویزون فکر میکنم یه خورده از 10 درصد بالا زده. نزده؟
به نظر من یه دلیل میتونه این باشه که دخترا و پسرا اینجا بهم اعتماد ندارند بنا براین بیشتر سراغ همجنسه خودشون رو میگیرن.

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
# : 28 Dec 2007 18:49

Quoting: oonkareh
یکی به داد آویزون برسه

یکی بداد و داد می کشید یکی هم باید بدادش برسه

█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
# : 28 Dec 2007 19:10

Quoting: royale_korosh
وضع خیلی خرابه از این چیزا گذشته...

ولی در هر صورت باید کاری کرد

ميگم چطور سنگسارشون کنيم؟

Quoting: metalhelpmebe
هومن عزیز ولی باور کن اصلا جالب نیست میبنی کل آخرین ارسال ها میشه مربوط به همجنس گرا ها یکی وقتی بچه ها نیستن و صبحهای زود

خوب شما کارتو کمی ديرتر شروع کن

Quoting: FESHARAKI
آویزون جنسش جوره همجنس بازی ، ناجنس بازی ، بی جنس بازی ، بدجنس بازی

Quoting: metalhelpmebe
امروز دیگه کلافه شده بودم گفتم نمیشه تاپیک های اینها را جدا کرد یا اصلا بخش گفتگوی آزاد را جدا کرد قسمت همجنس گرا ها را جدا

افتضاح هست و چندش آور واقعا !!

عزيز بجای اينکه مستقيم بيای تو اخرين ارسالها ميتوانی بری تو گفتگو آزاد!

Quoting: amo bade
منظورت اینه که جمعیت ک..نی ها زیاد شده؟.

شما طبق معمول برداشت اشتباه کردين.

به نظر من یه دلیل میتونه این باشه که دخترا و پسرا اینجا بهم اعتماد ندارند بنا براین بیشتر سراغ همجنسه خودشون رو میگیرن.

عزيز قسمت لزبينها را نگاه کن کلی از آقايان آنجا دنبال همسر لزبين ميگردن.
شايد هم مسئله اعتماد نباشه بلکه بعضی از کنترلها ست و فشارهای جامعه است

من میگم این وضعیت غیر عادیه و معلول یه سری دلایل خاص که باید بررسی بشه.

عزيز من نه جامعه شناسم نه متخصص که بخواهم چيزی را بررسی کنم.

# : 28 Dec 2007 19:18 | ویرایش بوسیله: royale_korosh

ميگم چطور سنگسارشون کنيم؟

بهار من گذشته شاید...
# : 28 Dec 2007 19:25 | ویرایش بوسیله: omid_hi

oonkareh
متاسفانه توی این جور تاپیکها و پستها خبری از همجنس گراها یا لزبین های واقعی نمیبینی

اکثرا گی نیستند و به دنبال ارضا کردن خودشون هستند و میخوان کمبود هایی را که دارند اینجا خالی کنند

با زدن تاپیکهای زشت و حرفهای رکیک اون دسته از همجنس گراهای واقعی را هم که از انجمن به خوبی استفاده میکنند را زیر سوال میبرند

نامه های زیادی به من رسید و افلاین های زیادی داشتم که از من خواسته بودن از این تاپیکها و پستها که نه برای خودشون ارزش قایل میشن و نه برای دیگران را حذف کنم تا دید دیگران هم نسبت به این جور گرایشها عوض بشه

اینکار را هم تا حدودی انجام دادم تا اینکه چند تن از اعضای سایت که هیچ گرایشی هم به این مسله نداشتند صداشون در امد که دیکتاتوری برقرار شده و ازادی دیگران سلب شده

متاسفانه حالا میبینیم که در روز چه تعداد تاپیکهایی با این مضمون به انجمن اضافه میشه و انجمن را تبدیل کردند به چت روم و تبادل سکس انهم با این وضعیت که لازمه فکری به این وضعیت کرد

Quoting: amo bade
منظورت اینه که جمعیت ک..نی ها زیاد شده؟....

شما لطفا نظرت را بگو توهین نکن

شروین
# : 28 Dec 2007 19:26

عزيز قسمت لزبينها را نگاه کن کلی از آقايان آنجا دنبال همسر لزبين ميگردن.
شايد هم مسئله اعتماد نباشه بلکه بعضی از کنترلها ست و فشارهای جامعه است

به منم خیلی فشار اوورده این جامعه...........شیطونه میگه دل و بزنم به دریا برم لز بشم هر چه باداباد.

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
# : 28 Dec 2007 19:28

Quoting: omid_hi
متاسفانه حالا میبینیم که در روز چه تعداد تاپیکهایی با این مضمون به انجمن اضافه میشه و انجمن را تبدیل کردند به چت روم و تبادل سکس انهم با این وضعیت که لازمه فکری به این وضعیت کرد

دیدی هومن جان شاهد از غیب رسید .آقا امیدم از این وضعیت راضی نیست

# : 28 Dec 2007 19:31

دیدی هومن جان شاهد از غیب رسید .آقا امیدم از این وضعیت راضی نیست

شما لطفا نظرت را بگو توهین نک

دقيقا.

# : 28 Dec 2007 19:48

شما طبق معمول برداشت اشتباه کردين.

دقيقا.

یادم رفت که اف بی ای دنبالمه....

شما لطفا نظرت را بگو توهین نکن

اولا من بجاش نظرم رو میدم نیازی نمیبینم شما یاد اوری کنی جگر!
دوما بهتره اسمه این انجمن رو ببنی یدور با عینک بخونی!
سوما توهین نکردم و بر اساس شرایط شوخی کردم.
چهارما بهتره اگه میخوای بحث کنی در مورد این موضوع بحث خودتو ادامه بدی وبه نظر من جسارت نکنی!!

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 29 Dec 2007 00:37 | ویرایش بوسیله: omid_hi

شروین
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.