| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 28 Dec 2007 17:17 | ویرایش بوسیله: oonkareh
این چه وضعیه یه کاری بکنید یه فکری بکنید آویزون داره تبدیل میشه به کلوپ گی ها و لزبین ها. تو یه صفحه 15 تا تاپیک هم جنس بازی!!! مگه جنس مخالف بازی چه عیبی داره که همه به هم جنس بازی روی اوردن؟؟؟ 
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
مثه اینکه همه از این وضعیت راضین همه گی شدن؟ همه لز شدن؟
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
Quoting: oonkareh مثه اینکه همه از این وضعیت راضین همه گی شدن؟ همه لز شدن؟ نه عزيز اين ربطی به راضی بودن يا نبودن نداره. هر کی هر قسمتی که باب دلش بود ميره
|
|
|
|
|
oonkareh
واقعا که درست میگی وقتی بچه ها نیستن و تاپیک های گفتگو و شوخی بالا نیست دیگه میشه کلوپ گی ها
امروز دیگه کلافه شده بودم گفتم نمیشه تاپیک های اینها را جدا کرد یا اصلا بخش گفتگوی آزاد را جدا کرد قسمت همجنس گرا ها را جدا
افتضاح هست و چندش آور واقعا !!
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
آویزون جنسش جوره همجنس بازی ، ناجنس بازی ، بی جنس بازی ، بدجنس بازی
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
hta
هومن عزیز ولی باور کن اصلا جالب نیست میبنی کل آخرین ارسال ها میشه مربوط به همجنس گرا ها یکی وقتی بچه ها نیستن و صبحهای زود
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
Quoting: hta نه عزيز اين ربطی به راضی بودن يا نبودن نداره. هر کی هر قسمتی که باب دلش بود ميره منظورت اینه که جمعیت ک..نی ها زیاد شده؟.... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
oonkareh منم موافقم باید کاری کرد
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
hta
Quoting: metalhelpmebe هومن عزیز ولی باور کن اصلا جالب نیست میبنی کل آخرین ارسال ها میشه مربوط به همجنس گرا ها یکی وقتی بچه ها نیستن و صبحهای زود منم موافقم
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
# : 28 Dec 2007 18:39 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
Quoting: oonkareh تو یه صفحه 15 تا تاپیک هم جنس بازی!!!
البته شایدم فقط برای جلب توجه باشه وضعیت جامعه رو که می دونی...
Quoting: oonkareh مگه جنس مخالف بازی چه عیبی داره که همه به هم جنس بازی روی اوردن؟؟؟ وضع خیلی خرابه از این چیزا گذشته...
ولی در هر صورت باید کاری کرد
بهار من گذشته شاید...
|