صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / کسی سکس از راه کون داشته میشه توضیح بده ؟ ایا از اون سوراخ کیر رد میشه ؟
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Jan 2008 16:04

بله که میشه . من تا حالا صد بار به پسر داییم از عقب دادم چون پرده دارم. اینقدر حال می ده که نگو مخصوصا آخرش که آب داغشو میریزه تو کونم.سریهای اول وحشت ناک بود با اینکه پسر داییم چهار سال از من کوچیکتره ولی لامصب منو ترکونده .

# : 7 Jan 2008 16:10

be har hal inahme to donya daram anal se xmikonan hatman ra dmishe vali rah dare bakamale mail mitonam amali amozeshbedam;)

c0ck_khastani
# : 7 Jan 2008 16:10

اول با خیارکه پوس کنده شده باشه راهی براش باز کنید تا وقتی که می خاید کیر نازو ملوسو بکنید توش.تو زمستون و هوای سرد کیفش صد برابره. قربونت بشم سعید جون با اون کیر ناز و قشنگت . در ضمن قبل از اون هم اگه کمی ساک بزنید عالــــــــــــــــــــــی میشه

# : 7 Jan 2008 16:26

ای بابا این هم شده راهنمایی خدایی

# : 8 Jan 2008 03:22

من كردم. اول بايد طرفتو تحريك كني. بعد سوراخ كونشو بمالي. بعد كيرتو كه حسابي چرب كرديش فرو كني.

# : 9 Jan 2008 04:33

مردم از خنده !!!
چقدر چرت و پرت می نویسید.

# : 9 Jan 2008 16:14

Quoting: Touch_It
مردم از خنده

# : 9 Jan 2008 16:16

Quoting: nahidkosdeh
من تا حالا صد بار به پسر داییم از عقب دادم چون پرده دارم

پس این ای دی چیه واسه خودت ساختی جوونای مردم و منحرف میکنی خواهر؟

# : 9 Jan 2008 16:52

بله که میشه و تا حالا چند تا کیر رفته تو کونم خیلی حال میده دوست دارم بازهم کیر اونم از نوع کلفتش بره تو کونم.

# : 24 Jan 2008 22:24

man akharin bar ke ye dokhtaro az kon kardam chon dokhtare tahala az kon nadade bod ye chand livan sharabe ghermez behesh dadam baad yezarb naraftam soraghe konesh chon mamolan koskholaye dokhtar nadide inkaro mikonan man aval kiramo kardam toye kosesh ke kheyli khis shode bod baad baresh gardondam va kardam toye konesh albate kiram hesabi liz bod va dokhtare bekhatere noshidane sharam badanesh shol shode bod behamin khater rahatar raft tosh , inam tajrobeye man hala harki ye model karde vali man akharin bar injori ke goftam kardam

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.