صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / چرا اکثر مردای ایرانی کس لیسی نمیکنن
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Apr 2008 13:36

salam in kar besyar lezat bakhsh ast agar do tarafeh bashad

aram
# : 21 Apr 2008 20:55

مگه می‌شه از لذت 69 گذشت؟! بعدشم کسی که تازه حموم رفته و تر و تمیزه از هلو هم خوشمزه‌تره. من که نمی‌تونم خودمو از دیدن لذت فوق‌العاده پارتنرم محروم کنم. وقتی سرم رو رو کسش فشار می‌ده و از شدت لذت به گریه می‌افته احساس غرور بهم دست می‌ده. امتحان کنید. هیچم از مردونگیتون کم نمی‌شه. توانایی این که بتونید طرف مقابلتون رو به یه ارگاسم عالی برسونیده که مردونگی می‌خواد، نه ۲ دقیقه تلمبه زدن.

# : 24 Apr 2008 11:27

Quoting: omid_kirderaz
مگه می‌شه از لذت 69 گذشت؟! بعدشم کسی که تازه حموم رفته و تر و تمیزه از هلو هم خوشمزه‌تره. من که نمی‌تونم خودمو از دیدن لذت فوق‌العاده پارتنرم محروم کنم. وقتی سرم رو رو کسش فشار می‌ده و از شدت لذت به گریه می‌افته احساس غرور بهم دست می‌ده. امتحان کنید. هیچم از مردونگیتون کم نمی‌شه. توانایی این که بتونید طرف مقابلتون رو به یه ارگاسم عالی برسونیده که مردونگی می‌خواد، نه ۲ دقیقه تلمبه زدن.

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 6 May 2008 14:52

سلام
اخه چیزیو که نمیدونید نگینننننننننننننننننن
کی میگه نمیلیسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mdt_mdt2000

# : 29 May 2008 17:54

چون خيلي از خانوما اولا نظافت رو رعايت نميكنن
و اينكه يه سري از مرداي ايراني مغرورن فكر ميكنن با اينكار جلوي زن كم ميارن
يه علت ديگه هم داره چون دم و دستگاه مردا بيرونيه واسه همين خوردنش راحتتره ولي مال خانوما داخليه واسه همين شايد واسه بعضيا خوشايند نباشه

و دم همه اقايوني كه اينكارو ميكنن قيژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ( به اينا ميگن اقايوني كه به خانوما و علايقشون احترام ميذارن)
مخلصيم

آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
# : 4 Jun 2008 11:02

كس اگه كس باشه اول بايد ليسيدش ديگه. اما مشكيل اينجاست كه ديگه كس خوب يافت نميشه

# : 8 Jun 2008 12:20

ki gofte ke injoriye

# : 9 Jun 2008 07:57

ایرانی هستم و کس لیس میزنم.
کس میلیسیم آیییییییییییی کس میلیسیم.

# : 16 Jun 2008 12:11

vala ta oonjai ke ma didim, foshe kos lis darim o in neshoon dahandeye bab boodane in kare! dar zemn ooni ham ke milise ham lezat mibare pas che dalili dare in karo nakone?

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 16 Jun 2008 17:13

چرا عزيز اگه كس توپ وباحال باشه من ليس كه هيچ ابشم نوش جان ميكنم

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.