| نویسنده |
پیام |
|
|
كافيه يكبار امتحان كنه
|
|
|
# : 26 Jan 2008 00:44 | ویرایش بوسیله: setare_sexi
shayad bara ine ke mikhan talafi konan ke chon dokhtare suk nazade ina ham kos a ro nalisan
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص
|
|
|
سلام ولی من دوست دارم
|
|
|
|
|
اولش که ادم حشری بیش خودش میگه یه کوس ناز میخورم اما اب کس که را می فته...... یا دفعه قبل که خوردم بعد از ارضا شدن که یادش که میفتادم (مخصوصا\" ترش بودنش) نمیدونی با جه وضعی غذا میخوردم. اما درس عبرت که نمیگیرم جون لذت طرف مقابل را که میبینی حال میکنی!
لطفا\"شما هماعتراف کنید جمع دوستانست.
|
|
|
اولش که ادم حشری بیش خودش میگه یه کوس ناز میخورم اما اب کس که را می فته...... یا دفعه قبل که خوردم بعد از ارضا شدن که یادش که میفتادم (مخصوصا\" ترش بودنش) نمیدونی با جه وضعی غذا میخوردم. اما درس عبرت که نمیگیرم جون لذت طرف مقابل را که میبینی حال میکنی!
لطفا\"شما هماعتراف کنید جمع دوستانست.
|
|
|
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
baraye inke mardaye irani khodkhahan agar taraf barashoon suck nazane khafash mikonan vali khodeshoon eltemaseshoonam bokoni razi nemishan dokhtara kolli be khodeshoon miresan shave mikonan kolli tamizesh mikonan pesare negah nemikone oon vaght chize pashmaloosho ta tah mikone too halghe dokhtare badbakht
MASTER & MISTRESS FOR slaves=====»»»»http://www.avizoon.com/forum/11_56667_0.html
|
|
|
Quoting: talayeh baraye inke mardaye irani khodkhahan agar taraf barashoon suck nazane khafash mikonan vali khodeshoon eltemaseshoonam bokoni razi nemishan dokhtara kolli be khodeshoon miresan shave mikonan kolli tamizesh mikonan pesare negah nemikone oon vaght chize pashmaloosho ta tah mikone too halghe dokhtare badbakht کسش باشه ما همه کار میکنیم
رضا
|
|
|
|
|
Quoting: Spy کسش باشه ما همه کار میکنیم nadid badidin dige
MASTER & MISTRESS FOR slaves=====»»»»http://www.avizoon.com/forum/11_56667_0.html
|
|
|
Quoting: talayeh nadid badidin dige چه ربطی داره من منظورم این بود دختره چسی نیاد من خجالت میکشم من به شخصه پلیم
بابا این دخترا تو ایران یسری که باکره ن اونایی هم که نیستن میکشن ادمو بعد موقع سکس میبینی طرف کفه کفه خوب اگه شمام لذت میبرین این ادا اصولا واسه چیه دیگه حالا بگو من ندید بدیدم خوبه پسرا بهشون فشار بیاد پولشو میدن خودشونو راحت میکنن ندید بدید چیه بابا
رضا
|