| نویسنده |
پیام |
|
|
aiwa
Quoting: aiwa شاید چون کس شوره. ای بسوزه پدر تجربه عمويی راس بگو چند تا زدی زمين ¿
amo bade
Quoting: amo bade چون زنهای ایرانی همیشه پریودن... شيطون تک خوری داشتيم ¿
Dream_Girl
Quoting: Dream_Girl انوقت که لیسیدن که هیجی از سکس هم خبری نخواهد بود.
ايولا دمت گرم بنازم به این زبون بايد طلا گرفت این زبونو
Quoting: saedb تا اونجایی که من خبر دارم خانوما تو دوران عادتشون حشری تر میشن و تمایل بیشتری به سکس نشون میدن
ميخوای سرت بياد ¿
Quoting: mostafa_74 امار گرفتی؟
مصطفی جون بد نميگی شايد اینم اهله دله ¿
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
mostafa_74 داداش با من چونه نزن تو کته مرد ایرانی کس لیسی نمیره البته یه بزرگی به من میگفت بعد از انقلاب پر شکوه جمهوری اسلامی تو ایران مرد دیدی بکش رو خودت
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|
|
|
Quoting: saedb داداش با من چونه نزن تو کته مرد ایرانی کس لیسی نمیره البته یه بزرگی به من میگفت بعد از انقلاب پر شکوه جمهوری اسلامی تو ایران مرد دیدی بکش رو خودت شما که جواب همه سوالها را داری دیگه چرا سوال میکنی بشین اینجا جواب بده بگو براش سوال طرح کنن 
|
|
|
|
|
# : 28 Dec 2007 00:58 | ویرایش بوسیله: saedb
Quoting: mostafa_74 بشین اینجا جواب بده بگو براش سوال طرح کنن نچ از جزابیت میفته
Quoting: saedb البته یه بزرگی به من میگفت بعد از انقلاب پر شکوه جمهوری اسلامی تو ایران مرد دیدی بکش رو خودت البته من همیشه در جوابه اون بزرگ میگفتم کس نگو بابا
|
|
|
Quoting: saedb اونجایی که من خبر دارم خانوما تو دوران عادتشون حشری تر میشن و تمایل بیشتری به سکس نشون میدن
اشتباه خبر دادن به شما 
در سکوت خود خرابم
|
|
|
Quoting: saedb تو کته مرد ایرانی کس لیسی نمیره ولی میره
در سکوت خود خرابم
|
|
|
Quoting: Dream_Girl انوقت که لیسیدن که هیجی از سکس هم خبری نخواهد بود. نظرسنجی عمومیه و فردی نیست!....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: torke شيطون تک خوری داشتيم ¿ بجونه ممد کوس پریود نمیلیسم.....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
ميگم اين كسه چقدر خوشمزيه !!!!!!!!!!! طرف راست ميگه اصلا مرداي ايراني كس ليسي بلد نيستن !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
# : 29 Dec 2007 00:28 | ویرایش بوسیله: saedb
Quoting: serendipiti اشتباه خبر دادن به شما این نتیجه سالها تجربه من تو این زمینست یعنی شما میخوای بگی من از .....حرف میزنم (تو جا خالی هر چی دوست داری بزار)
Quoting: AZADXXX ميگم اين كسه چقدر خوشمزيه !!!!!!!!!!! طرف راست ميگه اصلا مرداي ايراني كس ليسي بلد نيستن !!!!!!!!!!!!!! آبروی مارو بردید به مولا اینقدر جولوی جماعت نسوان شل نیاید بابا اگه بعضی از مردای ایرانی کس لیسیم میکنن فقط بخاطر دل رحمی و دلسوزیه ولا غیر
|