| نویسنده |
پیام |
|
|
×××××××××× ============== ادیت شد لیلی نازه
|
|
|
من اصلا به بهم نریختم چون خدا رو شکر نه زن دارم نه خواهر.من از این ناراحت میشم که تو شعورت نمیرسه اینجا جایی برای شوخی نه پند و اندرز دادن.
|
|
|
فكر نمي كنم زير بوته اي باشي بهر حال اگه پست منو با دقت خونده باشي منظورم اين بود يا مرد نبايد سكس كنه واگه هم كرد و ديد زنش هم سكس ميكنه نبايد اونو كشت در ضمن منم اهل پند نيستم وفكر ميكنم اينقدر بايد آزادي داشته باشم تا نظرمو بگيم (من نظرمو گفتم) اما ديديد كه چطور فحاشي رو شروع كر د .در صورتي كه بجاي فحاشي ميشد يه بحث خوبي در مورد تاپيك تو كرد و اونو رونق بخشيد هم چيزي ياد ميگرفتيم و هم ياد ميداديم /
|
|
|
|
|
با این که بد فحش هایی بهم دادی و بازم طوری نیست حرفات رو قبول دارم و ازت معذرت میخام. من فقط قصد داشتم یکم باهات شوخی کنم که تو سر فحش زن و مادر و خواهر رو گرفتی بهمون منم برای اینکه کم نیرم مجبور شدم.I am sary
|
|
|
میگم استروژن . .تو این تاپیک چقدر طرفدار داری . . البته متن هاشون رو نخوندم ..ولی خیلی دیدم ازت اسم بردن . . . خلاصه انگار خیلی بهت ارادت دارن . . به خصوص این یارو آزاد ایکس ایکس ایکس !
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
AZADXXX
به نظر من تو احتیاج به درمان داری . . اونم نه تنها سر پایی !
|
|
|
artan_eran222 سلام.ما همیشه خدمت استروژن ارادت داشتیم و داریم.با درمان فوری AZADXXX هم موافقم.در ضمن از این که منت گذاشتین بنده رو تا لفظ یارو خطاب کردید کمال تشکر رو دارم.اگه میشه جواب سوالم رو هم بده:اگه زن داشتی و.........؟
|
|
|
1- یادم نمیاد شما رو با لفظ یارو ختاب کرده باشم . .( پست های من رو با دقت بیشتری بخونید . .)
2- بستگی داره . . به اینکه تو ازدواجمون قرار بر این باشه که این کار رو بکنه یا نه .. . اگه قرار بر این باشه که نکنه . .و بکنه . . اونوقت به شراکتمون خیانت کرده ..و با آدم خائن نمیشه شریک شد . . طلاق . .همین !
|
|
|
|
|
آخ ببخشید من پست رو اشتباهی خوندم واقعا معذرت میخوام من تا حالا هر وقت موقعیتش جور شده باشه این سوال رو از رفقا پرسیدم شاید بیشتر از 100نفر ولی تا حالا کسی یه همچین جواب محکم و منطقی بهم نداده بود.خیلی حال کرذم دمت گرم.
|
|
|
# : 22 Dec 2007 02:07 | ویرایش بوسیله: xxxfxxx
اینم جایزت بکن حالش رو ببر
http://www.avizoon.com/v/152181-37K9i.jpg/12i.jpg
|