صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و گفتگو آزاد سکسی
/
اونایی که زن دارن بیان تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
>>
نویسنده
پیام
dariushagha
مدیر
#
: 21 Dec 2007 13:35
Quoting: xxxfxxx
اگه یه روز بفهمید زنتون یه جنده حرفه ایه چیکارش میکنید؟؟
قیمتشو میپرسم چند میگیره..
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
xxxfxxx
اعضا
#
: 21 Dec 2007 18:22
dariushagha عزیز سلام.تاپک رو با حضورتون منور کردید. خیلی خیلی خوش امدید.درضمن اگه قیمتش خوب و مناسب باشه میتونید رو من هم حساب کنید تازه اگر ارزون حساب کنید مشتریتوم میشیم.
xxxfxxx
اعضا
#
: 21 Dec 2007 18:29
estrogen خیالت راحت حسابی بهش حال دادم بعد هم فقط یه ربع نوازشش کردم.انقدر خوشش امده بود که قرار شد امشبم بیاد.حالا هم من منتظرشم نمی دونم چرا انقدر دیر کرده تو ازش خبر نداری؟ آخه موبایلشو جواب نمیده.
AZADXXX
اعضا
#
: 21 Dec 2007 18:51
estrogen عزيز حضرت عالي اگه بكن بودي دور كونت سيم خاردار نمي كشيدي بچه كوني . در ضمن
دلت خوشه كه زنت چون جلوت كس نمي ده پس هرزه نيست ؟ حالا كه اشرافي بر زنت نداري پيشنهاد ميكنم سراغ جنده بازيهاشو از بچه هاي محله بگير يا در شبكاريت بي خبر سري به خونه بزن حساب كس دادناي زن جندت مياد دست !!!!راستي مواظب اين كسكش xxxfxxx باش ظاهرا آدرس خونتو داره احتمالا از مشتريهاي خانومته بهر حال اميدوارم روح امام از كس دادن زنتون شا د با شه راستي ميري كير بوسي آقا !!!!!!!
AZADXXX
اعضا
#
: 21 Dec 2007 19:12
estrogen عزيز تو اگه بكن بودي دور كونت سيم خاردار نمي كشيدي بچه كوني ضمنا مگه من چي گفتم كه كون خودتو اينطور پاره كردي منظور من مساوات بين زنو مرده تو كه خيلي غيرتي و مومني گو ميخوري مياي اينجا آخه آدم كسخول مگه فرقي داره كه زنت در خفا كس بده يا علني از نظر تو اگه زنت كس داد بايد طلاقش بدي در اون صورت بايد بري ته صف بايستي كسكش !!!!! اگه از كس دادن زنت خبر نداري از بروبچ سر كوچه سراغش بگير راستي مواظب اين يارو xxxfxxx باش ظاهرا آدرستو داره حتما از شب كناي زنته پيشنهاد ميكنم قبل از طلاق دادن زنت اول خوب تحقيق كن شايد xxxfxxx زنتو برا كساي ديگه ميبره و پولشو ميگيره بهر حال اميدوارم كير امام ببخشيد روح امام از كس زنت راضي باشه ميگم كسكش سالي چند بار ميري كير بوسي امام ....بازم بگم يا اومد دست
AZADXXX
اعضا
#
: 21 Dec 2007 19:14
××××
================
مودب باش
لیلی نازه
xxxfxxx
اعضا
#
: 21 Dec 2007 19:30
×××××××××××
-=====================
مودب باشید
لیلینازه
xxxfxxx
اعضا
#
: 21 Dec 2007 19:49
××××××
.از مدیرهای محترم خواهش می کنم پست های اضافی رو ادیت کنند
==========================
درحال رسیدگی هستیم
لطفا شما هم مودب باشید و به جای جواب فقط گزارش بدید
متشکرم
لیلینازه
estrogen
اعضا
#
: 21 Dec 2007 19:53
AZADXXX
فکر کنم این دواهایی که داری میخوری افاقه نمی کنه برادر....یا دوزش مشکل داره , یا کلا" باید عوضش بشه.
ps. اون بالا رو نگا کن.اگه با شوخی یا با گفتگوی آزاد یا هر کدومش مشکل داری ....داری که داری. به من چه!
xxxfxxx
اعضا
#
: 21 Dec 2007 19:57
×××××××××××
=========================
مودب باشید
لیلینازه
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.