| نویسنده |
پیام |
|
|
انواع مختلف سکس
نگاهم ياد باران کرده امشب مرا سر در گريبان کرده امشب غم و فرياد من از اين و ان نيست دلم يادرفيقان کرده امشب
|
|
|
1.از راه بهشت 2.از راه مقعد 3.لا پایی 4.لاپستونی 5.مدل69 6.کیر خوری(ساک)کس لیسی 7.وغیره...........
شما هر جور سکسی را که دوست دارید بایک دختر یا یک پسر داشته باشید را اینجا بنویسید
نگاهم ياد باران کرده امشب مرا سر در گريبان کرده امشب غم و فرياد من از اين و ان نيست دلم يادرفيقان کرده امشب
|
|
|
Quoting: mehdi_nancy .از راه بهشت 2.از راه مقعد 3.لا پایی 4.لاپستونی 5.مدل69 6.کیر خوری(ساک)کس لیسی 7.وغیره...........
يا دم از مردي نزن يا در حقيقت مرد باش
|
|
|
|
|

|
|
|
همه نوع
|
|
|
Quoting: mehdi_nancy .از راه بهشت 2.از راه مقعد 3.لا پایی 4.لاپستونی 5.مدل69 6.کیر خوری(ساک)کس لیسی 7.وغیره........... همه موارد بعلاوه Dogy و Hand Job و Foot Job و Spoon و n مدل دیگه ای که وجود داره. همش باحاله. هر کدوم حال خاص خودشو داره. 
When there is a WILL,there is a WAY
|
|
|
Quoting: Lustful Dogy و Hand Job و Foot Job و Spoon

در سکوت خود خرابم
|
|
|
عقب
|
|
|
|
|
از عزیزان درخواست میکنم مدل هایی که گفته نشده و خودشان به ان مدلها علاقه دارند را در این جا پست کنند.............:
|
|
|
سگی
|