صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / به نظر شما چرا تو فيلماي سكسي ارضا شدن خانوما رو نشون نميدن؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 .
نویسنده پیام
# : 26 May 2008 09:43

احمق ها
ارضا از کلمه رضایت میاد ......چی رو نشون بدن ...... به قول دوستمون هنوز دوربینش ساخته نشده
اون انزال و از کلمه نزول (فرود آمدن میاد) بیرون ریختن آب

# : 29 May 2008 17:48

اولا ارگاسم با ارضا شدن فرق داره شايد براي مردا يكي باشه اما براي خانوما فرق داره براي خانوما ارضا شدن يه حالت رواني و روحيه ... تو اكثر اين داستانهاي همين سايت هميشه خانومه ارضا شده نه ارگاسم بدنش لرزيده و بعدش اروم شده... در صورتي كه ارگاسم تو خانوما مثل اقايونه يعني ابشون ميريزه بيرون ( البته نه به شدت مردا) ولي ميريزه بيرون كه همه خانوما اين قدرت رو ندارن حدود 3 يا 4 درصد خانوما اين حالتو دارن البته بقيه خانوما هم ميتونن اين حالتو تجربه كنن درصورتي كه موقع سكس راحت باشن و به هيچ چيز ديگه اي غير از سكس فكر نكن (كه قربونش برم تو ايران خانوما تو سكس به همه چي فكر ميكنن جز خود سكس)......
در مورد فيلماي PLAYBOY هم واقعا نميدونم علتش چيه

آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
# : 29 May 2008 18:12

من خودم شخصن دیدم این موضوعو به طور شدید که قیافه زنه سرخ سرخ شد و بدنش میلرزید و نمیزاشت مرده تو اون حالت بکنه تش!

سه چیز راز جوان ماندن است:1.دیدن زن لخت2.کردن کس مفت3.داشتن کیر کلفت
# : 30 May 2008 10:36

Quoting: goldenboy
من خودم شخصن دیدم این موضوعو به طور شدید که قیافه زنه سرخ سرخ شد و بدنش میلرزید و نمیزاشت مرده تو اون حالت بکنه تش!

اکثر خانمها وقتی ارگاسم میشن دیگه دوست ندارن مرده حتی دست بهشون بماله جه برسه که بخواد بکنه تش.

# : 22 Oct 2008 19:58

ديدن لحظه ارضا شدن خانوما خيلي لذت داره

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.