صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / به نظر شما چرا تو فيلماي سكسي ارضا شدن خانوما رو نشون نميدن؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 31 Oct 2007 23:51

kojayed?

# : 1 Nov 2007 00:19

Quoting: tanhaaa
به نظر شما چرا تو فيلماي سكسي ارضا شدن خانوما رو نشون نميدن؟

حالا تا دوربینش ساخته بشه. یعنی ساخته شده ها ولی به کار نمیره

دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
# : 1 Nov 2007 10:41

Quoting: Yohan
حالا تا دوربینش ساخته بشه. یعنی ساخته شده ها ولی به کار نمیره

یعنی بره تو کس رو بگیره

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 1 Nov 2007 12:24

belakhare ke mitonan orgasm shodan lrzat bordane zano neshonbedan

# : 1 Nov 2007 12:45

همانطور که سایر دوستان اشاره کردن
ارضا شدن خانمها فوق العاده شدیده و زمانی که ارضا میشن که همراه با لرزش بدن و داغ شدن سینه هات و سست شدن دست و پاشونه، و بعدش هم دیگه نمیشه کاری کرد (منظورم کردنه) و حتی نمیشه بهشون دست زد. چون شدیدا بدنشون حساس میشه و دردشون می گیره. البته این موضوع توی خانمها متفاوته. بعضی هاشون بعد از دو یا سه مرتبه ارضا شدن، غیر قابل لمس و کردن میشن. به همین دلیل تو فیلمها این موضوع رو نشون نمی دن. چون اگر اون خانوم هنرپیشه ارضا بشه، دیگه نمی تونن فیلم رو ادامه بدن.
و به نظر من دیدن ارضا شدن یه خانوم ، از ارضا شدن طرف لذت بخش تره. چون اگر مرد بتونه کاری بکنه که زن به اوج شهوت و لذت برسه، زن در لحظه ارضا شدن چنان حرکت تحریک آمیزی می کنه که به اندازه یک ارضا شدن برای مرد لذت بخش است.
من که اینطوریم. باقی دوستان رو نمی دونم

مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
# : 1 Nov 2007 14:40

Quoting: schomakher
من که اینطوریم. باقی دوستان رو نمی دونم

دقیقا همینطوره

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 1 Nov 2007 20:04

خب اگه اینجوره یه آمار بگیرید و اينو زودتر به کارگردانای فیلهای پرنو اطلاع بدید. چون براى زنا كارى ئداره جریان را بازی (fake) کنند. توی حالت عادیش زنا از هر ده بار سكس ممکن است چهار بارش نقشه بازی کنند كه طرفش خوشش بياد.

# : 2 Nov 2007 03:04

به نظر من علت نوع عكس العمل خانمها كه به نوعي گرفتگي عظلاني است و لي من بسيار ان لحظه را دوست دارم

# : 2 Nov 2007 03:09

×××

========

اديت

ليلي نازه

# : 2 Nov 2007 03:15

×××

==========

عزيز اينجا كه جاي دوست يابي نيست !

ليلي نازه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.