| نویسنده |
پیام |
|
|
kojayed?
|
|
|
Quoting: tanhaaa به نظر شما چرا تو فيلماي سكسي ارضا شدن خانوما رو نشون نميدن؟ حالا تا دوربینش ساخته بشه. یعنی ساخته شده ها ولی به کار نمیره
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Quoting: Yohan حالا تا دوربینش ساخته بشه. یعنی ساخته شده ها ولی به کار نمیره یعنی بره تو کس رو بگیره
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
belakhare ke mitonan orgasm shodan lrzat bordane zano neshonbedan
|
|
|
همانطور که سایر دوستان اشاره کردن ارضا شدن خانمها فوق العاده شدیده و زمانی که ارضا میشن که همراه با لرزش بدن و داغ شدن سینه هات و سست شدن دست و پاشونه، و بعدش هم دیگه نمیشه کاری کرد (منظورم کردنه) و حتی نمیشه بهشون دست زد. چون شدیدا بدنشون حساس میشه و دردشون می گیره. البته این موضوع توی خانمها متفاوته. بعضی هاشون بعد از دو یا سه مرتبه ارضا شدن، غیر قابل لمس و کردن میشن. به همین دلیل تو فیلمها این موضوع رو نشون نمی دن. چون اگر اون خانوم هنرپیشه ارضا بشه، دیگه نمی تونن فیلم رو ادامه بدن. و به نظر من دیدن ارضا شدن یه خانوم ، از ارضا شدن طرف لذت بخش تره. چون اگر مرد بتونه کاری بکنه که زن به اوج شهوت و لذت برسه، زن در لحظه ارضا شدن چنان حرکت تحریک آمیزی می کنه که به اندازه یک ارضا شدن برای مرد لذت بخش است. من که اینطوریم. باقی دوستان رو نمی دونم
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
Quoting: schomakher من که اینطوریم. باقی دوستان رو نمی دونم دقیقا همینطوره
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
خب اگه اینجوره یه آمار بگیرید و اينو زودتر به کارگردانای فیلهای پرنو اطلاع بدید. چون براى زنا كارى ئداره جریان را بازی (fake) کنند. توی حالت عادیش زنا از هر ده بار سكس ممکن است چهار بارش نقشه بازی کنند كه طرفش خوشش بياد.
|
|
|
به نظر من علت نوع عكس العمل خانمها كه به نوعي گرفتگي عظلاني است و لي من بسيار ان لحظه را دوست دارم
|
|
|
|
|
×××
========
اديت
ليلي نازه
|
|
|