| نویسنده |
پیام |
|
|
CHON JOZE ADAM IZAD BE HESAB NEMIYAN '
|
|
|
Quoting: ZEDEHAL_001 CHON JOZE ADAM IZAD BE HESAB NEMIYAN ' بابا تو معلومه دل پری داری از دست زنها
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
# : 30 Oct 2007 15:24 | ویرایش بوسیله: Lustful
اگه دقت کنید توی بعضی از فیلمها میبینید که زنها هم وسط کار ارضا میشن که با لرزش بدنشون همراهه. یکی از دلایل کم نشون دادن این قضیه اینه که زنها اکثرا در محیط آروم و با اعصاب راحت به ارگاسم میرسن. جلوی دوربین راحت نیستن با هزار بار کات دادنو نورپردازیو .... ولی مردها زیاد براشون اهمیتی نداره چون پروسه ارضا شدنشون راحت تره.

When there is a WILL,there is a WAY
|
|
|
|
|
شرمنده وسطش ارور داد دوتا شد.
When there is a WILL,there is a WAY
|
|
|
ولي من جدي پسيدم واقا چرا توي يك فيلم سكسي كارگردان از ارضا شدن مرد استفاده ميكنه ولي از ارضا شدن زن استفاده نميكنه در صورتي كه اگر شما كليپ هاي مربئط به ارضا شدن زنها رو ببينيد خيلي هم جالبه و اين ميتونه فيلمهاي پورنو جذاب تر كنه در صورتي كه در حال حاضر اين قضيه 1طرفست و از ارضا شدن خانوما در فيلمهي سكسي خبري نيست
|
|
|
tanhaaa پسر خوب ببین بچه ها همه توضیح دادن بخونی متوجه میشی
|
|
|
حالا سوال من اينه چرا در اين فيلما یا داستانها مردها چرا در لحظه ارگسم از داخل زن در مى آيند و آبشان را روی باسنِ يا سينه يا صورت زنان مى ريزن. آيا اين واقعا لذت داره. براى زنان كه فكر نمى كنم.
|
|
|
Quoting: ParniaFarhang حالا سوال من اينه چرا در اين فيلما یا داستانها مردها چرا در لحظه ارگسم از داخل زن در مى آيند و آبشان را روی باسنِ يا سينه يا صورت زنان مى ريزن. آيا اين واقعا لذت داره. براى زنان كه فكر نمى كنم. آخه میخوان آب رو نشون بدن نه برای زن لذت داره نه برای مرد
|
|
|
|
|
edame bedin dare ghaziye jaleb mishe
|
|
|
Quoting: Lustful شرمنده وسطش ارور داد دوتا شد
حذف شد 
|