| نویسنده |
پیام |
|
|
((( واقعآ ما الان هیچ مسئله ای نداریم فقط تنها مشکلمون برعکس پوشیدن شرت لا کونیه همین کارا رو میکنید که همه به ما مثله یک کشور جهان سوم نگاه میکنند )))))
ما اينجاييم تا يكمي بگيم بخنديم صفاشو ببريم و با هم باشيم نيومديم درمورد مشكلات اجتماع حرف بزنيم در ضمن اسم اين انجمن شوخي وگفتگوي ازاد سكسيه اگه جنبشو نداري برو بيرون بذار حالمونو ببريم
آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
|
|
|
راست ميگه اين انسان ما ديگه اينقدر جلق زديم مرديم يعني كار ديگهاي نموده كه بكنيم پس سعي كنيد قبل از اينكه به بيماري جق زايمر و جق كينسون مبتلا شيد خودتونو اصلاح كنيد و گرنه عاقبت همگي مرگ جنسي از نوع سومه ميفهميد كه ...
|
|
|
من که نمیپوشم بقیه رو نمیدونم
ولی فکر بدیم نیستا
یه بار میپوشم ببینم چطوریه
"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
|
|
|
|
|
Quoting: negah_khoshgele ولی فکر بدیم نیستا یه بار میپوشم ببینم چطوریه
تو خودت که نمیتونی در مورد خودت نظر بدی
هر موقع پوشیدی بیا تا من ببینمت و بهت بگم چجوری شدی
***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
|
|
|
man nemidonam chi mishe vali harchi ke mishe khob chizi mishe che kosila beshe che konila hamash khobeeeeeeeee man asheghe shortam
|
|
|
تو خودت که نمیتونی در مورد خودت نظر بدی
هر موقع پوشیدی بیا تا من ببینمت و بهت بگم چجوری شدی
چشم میام ببینم چه نظری میدی فقط داداشم ( اونی که قهرمان پاورلیفتینگه ) باهام میاد . آخه میدونی خیلی غیریتیه (!!!!!!!)
"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
|
|
|
Quoting: negah_khoshgele چشم میام ببینم چه نظری میدی فقط داداشم ( اونی که قهرمان پاورلیفتینگه ) باهام میاد . آخه میدونی خیلی غیریتیه (!!!!!!!) داداشتم میکنم جیگرررررررررررررررررررر
***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
|
|
|
اگه به بکن بکنه باشه میارمش ببینم کی کیو میکنه D:
|
|
|
|
|
Quoting: negah_khoshgele اگه به بکن بکنه باشه میارمش ببینم کی کیو میکنه اوکی
منتظرم
|
|
|

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص
|