| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: amo bade ما که بهمون جق زدن قانعیم و سکس نخواستیم..... به این ميگن مرد زندگی ببين چه قدر قانع هست
Quoting: estrogen به نظر منم که بسی بهتر از منت کشیدن این دخترهای زشته! تکبير
Quoting: estrogen ps. خواهران عزیز.....الکی گفتم دلش خوش باشه! ایلده اینو دوروس تفهيمم نشد واضح تر ميگی ¿
Quoting: mostafa_74 هوس طلبه کردی عمو؟ یه سر به حوزه بزن عمو تحريکش نکن ميره خار مادر حوزه رو مياره جلو چشماشون
Quoting: reza_34 این جمله رو هم برای این گفت که دل خواهران عزیز هم الکی خوش باشه
دل خواهرا به این چيزا خوش نميشه يارو ميره خودشو جر ميده تازه يه ماچ ميده با این چيزا فرج حاصل نميشه دست کم برا من و امثال من حاصل نميشه البته يه خوف تيپی مثل تو که سلاح کشتار جمعی راه ميری دخترا خودشونو جر ميدن ميگن رضا بيا منو بيزار
Quoting: Yohan آخه همزمان چجوری میشه سه تا زن رو کرد. شما سه کله کیری؟ حامد جان اگر به دست تو بود که يه تنه حرم سرا رو به لقالله پيوند ميدادی
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
Quoting: sexarn به چه صورت می خوان باشه و هر کدوم چی ژوشیده باشن اول بعد چطوری سکس کنید ما که نظرمونو گفتیم داداش! این سفارش ما حاضرنشد؟
|
|
|
Quoting: amo bade افرین به تو.... از محضر استاد یاد گرفتیم برادر!
|
|
|
|
|
Quoting: reza_34 این جمله رو هم برای این گفت که دل خواهران عزیز هم الکی خوش باشه حالا ما دلمون الکی خوش! قدر مسلم شما که در حال حاضر همین دلخوش کنک الکی رو هم نداری جان من!

|
|
|
Quoting: torke آخه جان من عمو تو قضاوت کن کسی که همزمان با 4 زن سکس ميکنه سه حالت داره 1- يا 10 الی 20 واياگرا با هم انداخته بالا 2-يا فاميلايه ترميناتوره 3- يا خرسه 4-يا کمر فولاد داره گزینه سه! ps. کاش بنویسی سه زن و چهار حالت برادر!
|
|
|
تو جور کن من راشو یاد می دم
|
|
|
کار نشد نداره
يا دم از مردي نزن يا در حقيقت مرد باش
|
|
|
Quoting: Yohan آخه همزمان چجوری میشه سه تا زن رو کرد. شما سه کله کیری؟ میشه بابا 2 تا دیلو بکنه تو کس اون 2تای دیگه
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
نگو نمیشه
يا دم از مردي نزن يا در حقيقت مرد باش
|
|
|
Quoting: javad27 نگو نمیشه خوب منم همینو میگم
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|