صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / با خط کش کیرتونو اندازه بگیرین
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 23 May 2008 02:23

ma666ma
من جوابت رو توي تاپيك خودت دادم نيازي به گشتن نبود... فكر هم نكنم تاپيك كسي ديگه رو خراب كردن بخاطر يه شوخي كار درستي باشه

سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
# : 23 May 2008 02:28 | ویرایش بوسیله: omid_hi

ma666ma

دوست عزیز از توهین به دیگران خودداری کنید
در صورت تکرار طبق قوانین سایت برخورد میشه
با تشکر از همکاری شما

من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من ،من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
# : 23 May 2008 02:33

omid_hi
سلام آقاي مدير
اگر ممكن هست اون پستي كه من توي تاپيك ايشون زدم و شوخي من باعث برداشت غلط شد رو پاك كنيد از اون تاپيك تا ايشون هم يه وقت براشون سوء تفاهمي پيش نياد كه چرا تاپيكش بسته شد يا اينجا بهش تذكر داديد

# : 23 May 2008 02:38 | ویرایش بوسیله: omid_hi

Quoting: P0RR00
پيش نياد كه چرا تاپيكش بسته شد يا اينجا بهش تذكر داديد

دوست عزیز توی اون تاپیک توضیح دادم که اون پست اول ایشان مربوط به چاق سلامتی میشد و عنوان تاپیک هم برای باز کردن تاپیک نامربوط بود تاپیکهایی که بدون محتوای خاصی باشند بسته و حذف میشه اینجا تذکر دادم چون طرز برخوردشون صحیح نبود و تاپیک را از مسیر اصلی منحرف میکنه اینشالاه که ایشان هم متوجه شده باشند که برداشتشون اشتباه بوده و از ادامه بحث خودداری کنند و ساعات خوشی را در کنار دیگران بگذرونند

من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من ،من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
# : 23 May 2008 02:46

rastesha z khatkesh deraztare rahe ahl bede metr navari khobe?

c0ck_khastani
# : 23 May 2008 02:47

omid_hi

من فقط قصدم از زدن اون پست بيان اينكه تاپيك ايشون محتواي خاصي نداره رو با شوخي خواستم بگم اما ايشون فكر كرد قصد توهين يا تمسخر داشتم و اونطور جواب داد
فقط الان گفتم اون پست رو هم پاك كنيد براي اينكه دوباره يه وقت مشكلي پيش نياد و اگه هنوز هم فكر ميكنه من اون پستم توهين آميز بوده يه وقت پيش خودش نگه كه چرا فقط پست خودش بايد ويرايش ميشد و دوباره نياز به بحث در اين رابطه پيدا نشه
به هرحال ممنون كه رسيدگي كرديد

# : 23 May 2008 02:47

c0ck_khastani
# : 23 May 2008 02:51

Quoting: cock_khastani

من هم صفحه قبل همين رو گفتم... حالا نميدونم تو اينجا به جز خطكش وسيله ديگه اي هست يا نيست... البته فكر كنم تعداد اعضاي سايت اونقدري زياد باشه كه اگه هركدوم دو وجبش رو بگيرن بالاخره كلش رو بتونن تحت پوشش قرار بدن... بعدش تعداد وجبها رو ميشمريم ضربدر حدود تخمينيش مثل بيست ميكنيم اندازه بدست مياد

# : 28 May 2008 04:32

جووووووووووووووووون جدی انقد درازه ؟

# : 29 Jun 2008 08:06

یکی باید کمکم کنه آخه دستم به سرش نمیرسه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.