| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: viirusi بگو واست بکارن اول باید پی ریزی کنه 
تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
|
|
|
Quoting: XaidinX با خط کش کیرتونو اندازه بگیرین تو اتاق من خط کش گیر نمیاد 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: Amir_blank7 اول باید پی ریزی کنه

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
Quoting: iranxiran تو اتاق من خط کش گیر نمیاد
از اینا هست که قطره کاغذو باهاش اندازه می گیرن ، چیه اسمش ؟ کولیس ؟ اونا واسه شما خوبه نه ویروسی ؟ 
تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
|
|
|
Quoting: Amir_blank7 اونا واسه شما خوبه نه ویروسی چی صدات نمیاد
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: iranxiran تو اتاق من خط کش گیر نمیاد مهم نیست...4 تا مورچه قطار کنی اندازه میشه. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
من با متر برق كارا اندازه گرفتم متره كنده شد و در آخر هم معلوم نشد چند سانت يا چند متره!!!!!!
|
|
|
Quoting: shomboli چند سانت يا چند متره!!!!!! یا شایدم چند میلی متر ؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: XaidinX با خط کش کیرتونو اندازه بگیرین مگه خط كش ده متري هم داريم؟ فكر كنم متر ساختمون سازي بيشتر كاربرد داشته باشه
سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
|
|
|
××××××××××××××××××××××××××××××× _________________________________________________ دوست عزیز از توهین به دیگران خودداری کنید در صورت تکرار طبق قوانین سایت برخورد میشه با تشکر از همکاری شما شروین

|