صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / با خط کش کیرتونو اندازه بگیرین
<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
نویسنده پیام
# : 18 Aug 2008 17:59 | ویرایش بوسیله: kambiz2000

قابل توجه کلیه خالی بندها
از نظر علمی طول کیر بین حداقل 13 وحداکثر 16 درست میباشد وکلیه گزینه های دیگر غلط است پس سعی نکنید صفر خط کش را از سانتی متر 5 بگیرید. روراست باشید. خجالت نداره کیره دیگه مثل قد آدما میمونه درازی و کوتاهیش هیچ ربطی به حال کردن و حال دادن نداره. مثلا hadi200 با همین 2 سانت هم طرفو میگایه بقیه اش اضافه است.

# : 18 Aug 2008 18:05

Quoting: kambiz2000
از نظر علمی طول کیر بین حداقل 13 وحداکثر 16 درست میباشد وکلیه گزینه های دیگر غلط است

ول دادیااااا
من خودم 19 سانتم
یکی از رفیقامم 27 سانته
ماله کسی زیره 16 باشه میگن مریض جنسیه بره عمل کنه

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
# : 19 Aug 2008 01:57 | ویرایش بوسیله: kambiz2000

Quoting: shammer
ماله کسی زیره 16 باشه میگن مریض جنسیه بره عمل کنه

به نقل از دایره المعارف ویکیپدیا"به طور میانگین طول الت ۱۲٫8,- ۱۵ سانتیمتر و محیط آن ۱۲/۳ سانتیمتر در حالت تحریک کامل است. بیشتر این مطالعات بر روی مردان اروپایی انجام شده و نتایج در نقاط مختلف متفاوت است. یک پروژه تحقیقاتی که توسط پزشکانی با ملیت های مختلف انجام شد نشان می دهد که در مقیاس جهانی، طول الت در حالت کاملا تحریک شده بین ۹٫۶ - ۱۶ سانتیمتر می باشد."
مال من 15.5 است و به اون هم افتخار میکنم. مال شما مشکل داره. احتمالا از تیره خاصی از موجودات هستید یا زیاد فیلم سکسی نگاه میکنی. یا خط کش رو برعکس گرفتی یا خوندن اونو بلد نیستی اونی که تو می خونی میلیمتره اگر برفرض محال گفته شما درست باشه برو قصابی اضافشو بزن چون برات حرف در می آرند.

# : 19 Aug 2008 23:35

kambiz2000
اونی که اون مقاله رو تو ویکی پدیا نوشته اگه کیره خودش 20 سانت بود میانگینه طوله الت رو
بینه 18 تا 25 میزد
Quoting: kambiz2000
مال من 15.5 است و به اون هم افتخار میکنم.

ببینم تو زیر ابروتم بر میداری ؟؟؟
واسه 15.5 حرف در میاد نه 19

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
# : 19 Aug 2008 23:44

eshkal hamin jas ke mikhaim kiremoono tabdil be daste tabar konim fekr mikonim har chi kiremoon gonde tar bashe behtarevali ghafel az inke kire bozorg baes dardesare
agha kire man 16.5 cm

mrt.nyz
# : 19 Aug 2008 23:44

eshkal hamin jas ke mikhaim kiremoono tabdil be daste tabar konim fekr mikonim har chi kiremoon gonde tar bashe behtarevali ghafel az inke kire bozorg baes dardesare
agha kire man 16.5 cm

mrt.nyz
# : 20 Aug 2008 21:58

بیست سانت

# : 23 Aug 2008 10:47

اون که میگن اندازه متوسط کیره نه اینکه مال همه باید بین 13 تا 16 باشه . یکمی درک مطلب هم خوب چیزیه ! من طول 19 با قطر 5 .

# : 24 Aug 2008 12:39

13/5

شادی را علت باش ، نه شریک ... و غم را شریک باش ، نه دلیل (زرتشت) ..... خدایا سپاس.....
# : 24 Aug 2008 16:04

من 42 سالمه و اندازه آلتم 14تا 16 سانتیمتر است در نوجوانی فکر میکردم آلت کوچکی دارم به این خاطر از سکس با خانمهای بیوه یا مرد دیده وحشت داشتم در دوران دانشجویی متوجه شدم که اندازه آلت من طبیعی است ولی با این همه اولین بار که با یک خانم بیوه روبه رو شدم از استرس زیاد قدرت نعوظ را از دست دادم تا اینکه بعدها در دیگر ارتباطاتم متوجه شدم سایز بسیار طبیعی دارم و سایر خانمها در گفتگو هایشان در مورد آلت مردان ایران به این نکته اشاره داشتند . بعد که خیالم راحت شد
در جستجو هایم متوجه شدم اندازه اکثر آلتها بین 12- 17 سانتی متر است و پایین 9 سانتیمتر که به میکرو پینس مشهور است حدود 8.5% و بالای 17 سانیمتر حدود 23 درصد در جهان است سالها بود که کارخانه های کاندوم سازی با شکایات زیادی در مورد بلند بودن یا زیاد قطور یودن کاندومها مواجه بودند
یکی از این کارخانه ها از تعدادی داوطلب درخواست کرد خودشان طول آلتشان را اندازه گیری کنند سپس طول آلت انان در حضور چند پزشک بررسی شد نتیجه جالب این بودکه بیش از 90 % اطلاعات شخصی دارای 3.5 تا 11 سانت غلو بوده !!!
به این دلیل اکنون شما کاندوم را به صورت سایزبندی میتوانید تهیه کنید و یکی از دوستان که داروخانه دارد میگفت کم فروش ترین سایز کینگ سایز است که مربوط به آلتهای بزرگتر از 20 سانت است شاید یک بسته در ماه ! آنهم احتمالا خریدار تو رودربایستی سوال فروشنده میمونه!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.