صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / //////////////////////‘علت ایجاد همجنس گرایی لزبین چیه دوستان؟//////////////////////////
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
نویسنده پیام
# : 15 Nov 2007 14:07

Quoting: hornet_32
سکس از دوستان یه حرفی زد به نظرم جالب اومد: خانمهای ایرانی از مردای گی خوششون میاد و از مردایی که گرایش به جنس مخالف دارند بدشون میاد. چطور؟ یه آقا می تونه 50000 تا دوست پسر داشته باشه، باهاشون این ور اون ور بره حتی شب خونه شون بمونه اما حق نداره با یه خانم دیگه غیر شخص علیا حضرت یه سلام خشک و خالی کنه!

يا دم از مردي نزن يا در حقيقت مرد باش
# : 19 Feb 2008 12:36

Quoting: MPN
سارا جون این بحث رو من تو تاپیکه خودمم نوشتم ولی برای شما بازم میذارمش:
همجنس گرایی....Homesexuality

همجنس بازی رابطه ای هست که طرفین اون از یک جنس هستند.حالا یا هردو زن یه هردو مرد
زنهایی که شریک جنسی خودشون رو توی روابط سکس از جنس خودشون یه به عبارت ساده تر یک زن انتخاب میکنن اصطلاحاً Lesbianنامیده میشن
مردهایی هم که برای سکس یه مرد دیگه رو به عنوان شریک جنسی ترجیح میدن اصطلاحاً Gay هستند
برای شروع میرم سراغ خانومهای همجنس گرا..فکر میکنم اینقذر جالب و پرجذبه هستند که همه پسرها یواشکی هم که شده یه سرکی بین لزبین ها کشیده اند.
با این توضیحات حالا میریم سراغ گیر دادن به اینها...!!!!

زنان همجنس باز.......Lesbian
زنهای زیادی وجود دارند که به دلایل مختلف دوست دارن که با یه نفر از جنس خودشون(یه زن دیگه) سکس داشته باشند.متأسفانه نمیدونم چرا اینقدر معنی لزبین توی جامعه ما بد فهمیده شده.یه سر به روم لزبینهای ایران توی (به طور مثال یاهو مسنجر) بزنین تا متوجه منظورم بشین.
چرا این جمله ها برای دختر خانومهای مثلاً لز ناآشناست
یه لزبین فمینیست نیست!
یه لزبین از جنس مرد متفر نیست!
یه لزبین لزومی نداره به عالم و آدم بگه ای مردو من لزبینم..بترکید.چشماتون درآد
لز بودن نه یه ارزشه نه یه ضد ارزش .پس چرا بعضی ...؟

ولی خوب چرا این همه ابهام و افرط و تفریط دیده میشه
یه چیز جالب بهتون بگم.تقریباً 64% خانومهایی که توی ایران خودمون خودشون رو لزبین میدونن در حقیقت لزبین نیستند.این به این معنیه که بیش از نصف جمعیت لزبین های ایران کاذب هستند و تحت عوامل مختلف محیطی اقدام به سکس با همجنس خودشون میکنن در حالیکه این درصد توی روابط گی ها (مردان همجنسباز)فقط به 9% میرسه.یعنی 91% مردانی که خودشون رو Gay میدونن ،واقعاً گی هستند و تمایلی به سکس به جنس مخالف ندارند.البته آزادی عمل که ناشی از محیط هست رو نباید نادیده گرفت.چون یه فاکتور خیلی مهم توی کشور ما در رابطه با دختر و پسرها هست که همه قبول داریم که پسرها آزادی عمل بیشتری دارند
ولی روابط لزبین توی ایران به یه حالت بدی در اومده.
چندتا سوال دارم.
شما کجای دنیا یه لزبین رو میبینید که boyfriend داره؟
شما کجای دنیا یه لزبین رو میبینید که توی روابط اجتماعی هم با جنس مرد قطع رابطه کرده؟
و شما کجای دنیا یه لزبین رو میبینید که توی چت روم گی ها میاد و ناز میکنه و عشوه میده؟
مسلماً بهترین جوابی که میتونیم به این سؤالات بدیم اینه :ایران
یه چیز جالبتر ایکه چند وقت پیش که با خودم کلنجار میرفتم متوجه شدم که اکثر دخترخانومهای لزبین اول با یه مرد سکس داشتند و به فول بر و بچ open(خانوم) شدند و بعدش لز شدند.خیلی از دخترها کثر شأن میدونن اگه با وسایل سکس یا امثال اونها خودشون رو خانوم بکنند و واسه اینکار پسرها رو ترجیح میدن. حالا قضاوت کنید با این تفاسیر چطور میشه که این عزیزانومن یهو میشن لزبین و فردای اینکه هم لزبین شدند میشند فمینیست.پس فرداش هم خدا رو بنده نیستند و میگن توی دنیا فقط من و مثلاً شهلا جونم..جیگرم..نازم و الی آخرم
راستش نمیخوام خدای نکرده یه وقت توهینی به این قشر عزیز که روز به روزهم دارن زیاد میشن بکنم.امیدوارم حرقهامو به دل نگیرن و برن دنبال جواب این2تا سوال که:
آیا میدونید یک لزبین فقط توی روابط سکس لز هست یه توی کل زندگیش؟
آیا میتونید نیازهای یک لز رو همراه با دلایل اونها بنویسد(فقط واسه دل خودتون)؟

قصد اهانت به هیج کس رو ندارم..همونطوری که توی اول بلاگم هم کفته بودم هر کس نیارهای خاص خودش رو داره که باید به یه صورت اونها رو مهار کنه و این طرز مهار کردن او نوع خاص نیازه که خیلی مهمه..پس باید سعی کرد که منطقی با این مشائی برخورد کرد
خوب فکر کنم فعلاً واسه شروع بحث در مورد این نوع از خانومها که مثل بقیه انواع خانومهای عزیز استثنائی هستند کافیه

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 26 Mar 2008 03:54

من خودم سکس با همجنس رو امتحان کردم البته نمیدونم لزبین هستم یا نه اما اولین بار وقتی بود که تو دبیرستان با دیدن یه عکس سکسی تحریک شدم و چون فقط چند تا دختر بودیم که می تونستیم با هم تنها باشیم ناچار با هم رابطه سکسی بر قرار کردیم البته رابطه لذت بخشی هم بود

# : 27 Mar 2008 07:44

فکر میکنم اینجا هورمونها نقش مهمی ایفا میکنن.

یه دفعه جایی خوندم که افراد هم جنس گرا هورمونهای جنس خودشونو یا خیلی زیاد دارن یا خیلی کم مثلا یگ گی یا تستسترون اش خیلی بالای حد نرماله یا خیلی کمه

البته این در مورد زنها هم هست وتفکر ، مذهب ،آزادی برقراری روابط با جنس مخالف در جامعه
هم بی تاثیر نیست!

سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
# : 24 Apr 2008 10:41

Quoting: jingooly
یه دفعه جایی خوندم که افراد هم جنس گرا هورمونهای جنس خودشونو یا خیلی زیاد دارن یا خیلی کم مثلا یگ گی یا تستسترون اش خیلی بالای حد نرماله یا خیلی کمه

البته این در مورد زنها هم هست وتفکر ، مذهب ،آزادی برقراری روابط با جنس مخالف در جامعه
هم بی تاثیر نیست

خسته نباشی دکتر

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 11 Aug 2008 22:05

این یه چیز ذهنیه. تو فکر کن یه دگرجنس گرا چه طوری با جنس مخالفش حال میکنه. همجنس گرا ها هم این جورین دیگه

مرا بدون تابوت و کفن به خاکم سپارید تا تنم ذره ذره ی خاک ایران شود « شاهنشاه کوروش بزرگ»
# : 11 Aug 2008 22:11

sara_avizooni
به به ببین کی اینجاست
کجا بودی این همه وقت ؟

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
# : 11 Aug 2008 22:22

من از لز چیز زیادی نمی دونم ولی شنیدم یه زن با زن رابطه برقرار میکنه چون از یه جنسه لطیف مثله خودش لذت میبره یا بعضی از زنا از مردا بدشون میاد یا ترس از بعضی چیزا
البطه لز یا عکس هایه لز بیشتر جنبه ی مادی داره و بیشترین طرف داره لز مردان
جنبه ی مادی یعنی یه جنده چه فرقی براش میکنه که با یه زن رو تخت بخوابه یا مرد اون بیشتر به فکره سیر کردنه شکمشه
با خودش میگه لز یعنی چی تو فقط پول بده بگو چی کار کنم

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.