| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dariushagha علت آن کمبود شدید محبت در رابطه و در اجتماع کنونی میباشد.
شاید درست باشه به حر حال شرایط جامعه امروز ایران داره از نظر روحی همه رو به هم میریزه
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
dariushagha metalhelpmebe Hadi_Pishi سلام دوستان گلم . مرسی از اینکه وقت میذارین. راستش از دیروز به این قضیه فکر میکردم. و حالا می خوام اونچه که تو ذهنم هست به عنوان یه جنس مخالف شما بیرون بریزم. شاید بعضی دوستان از گفته های من سو تعبیر کنن ولی چاره ندارم برای باز شدن موضوع مجبورم گاهی اوقات اعتراف کنم. حرف های شما دوستان از نظر من درسته خیلی دلایل ممکنه وجود داشته باشه. ولی وفتی مثلا من به خودم مراجعه میکنم و تو خودم دنبال دلیل برای این کار می گردم پی می برم که حتی یک درصد هم نمی تونم به خودم بقبولونم که من از همجنس گرایی خوشم میاد. من احساس میکنم اون لذتی که یه پسر میتونه به جنس مخالف خودش بده خیلی بیشتر و واقعی تر از اون احساس مصن.عی هست که دو هم جنس به خودشون میدن. ببینید خیلی راحت دارم حرف می زنم و بدون خجالت. من خودم وقتی احساس میکنم پسری از من خوشش اومده و برای من مثلا سر کوچه یا تو خیابون وقت میذاره و خودش رو و وقتش رو برای من میذاره مطمئن باشین نه تنها من بلکه هر دختر دیگه هم تحت تاثیر قرار میگیره حالا این تاثیر ممکنه به دوست شدن اون دو طرف منجر بشه و یا برای دختر مقام و منزلت بیاره که مثلا پسری شیفته ریخت و قیافه اون دختر شده و حتی اگر با اون پسر دوست نشه حتما از اون روز به خودش بیشتر می رسه تا برای پسر های دیگه هم جلب توجه کنه . در حقیقت نیرو هایی که حتما در جسم دختران و پسران نسبت به جنس مخالفشون هست باعث میشه که هر دو جنس به سمت همدیگر کشیده بشن و من مطمئن هستم حالا علاوه بر سکس و لذت های اون -- ناز خریدن پسران از دختران تو کوچه و خیابون برای دختران هم خودش لذت داره. اینکه مثلا پسری همراه با دوستان خود به دختری تیکه و متلک بندازن برای من که خوشاینده حالا دیگران رو نمیدونم. در کل می خوام اینو بگم شاید شرم آور باشه ولی حتی زمان سکس وقتی دختری با مردی هست و اون مرد حرکات رفت و برگشتی خودش رو همراه با حرف های تحریک کنننده میزنه لذتش بیشتر از زمانیه که با مثلا دیلدو توسط یک همجنس این کار صورت بگیره. حتی بعد از اینکه این کار به صورت طبیعی صورت گرفت هم اون دختر از اینکه مورد توجه اون پسر بوده و در حقیقت پسر تونسته دختر رو به دست بیاره برای دختر فکر به اون زمان که کار صورت گرفته ایجاد لذت میکنه. مورد دیگه اینکه تو کلاس ما گاهی اوقات موقع خروج از کلاس به طور گذری که بدن و دست پسرا به بدن دخترا میخوره همون هم با توجه به رفتار دوستام که عنوان میکنن مثلا فلان پسر با دستش خراش داد و رفت و میخنده نشون از لذتش میده و این موارد برای من ثابت شدس. حالا این توجیحات رو کردم که بگم من هنوز دلیل قانع کننده برای گذر از این همه لذت طبیعی و روی آوردن به لذت مصنوعی پیدا نکردم. 
|
|
|
sara_avizooni آخه تو با لزبین ها چی کار داری 
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت . کوروش کبیر
|
|
|
|
|
Quoting: sara_avizooni علت ایجاد همجنس گرایی لزبین چیه دوستان؟ اگه دوتا دختر هم جنس گرایی داشته باشن باز کمی قابل درکه ولی اینکه دو تا پسر همجنس گرایی داشته باشن نه . البته این نظر منه . نمیدونم تا حالا کانال Gay TV , MCT Gay و برنامه های Gay مولتی ویژن و XXL رو دیدین یا نه ؟ اونایی که تو فیلم ها نشون میدن معمولا همه بدنساز و هیکلی و کلی هم عظمت دارن .  البته دلایل همجنس بازی تو ایران کمی با بقیه جا ها متوفاوته . اونجا اونا آزادی عمل دارن و یه بچه 10 ساله اگه تجربه سکس با دختر رو نداشته باشه ، بی نجربه هم نیست یعنی حداقل آمپول بازی کرده با یه دختر  ولی تو ایران تا بچه ها وارد دانگاه نشن حتی با دختر ها برخورد هم ندارن چه برسه به کارای دیگه ( البته استثنا هم وجود داره ) برای همین تو مدرسه ها ( معمولا دبستان و راهنمایی ) بچه ها دوست دارن چیزایی که تو فیلم ها دیدن رو برای همدیگه تعریف کنن و شاید هم با هم کارایی رو انجام بدن ( که حتما همه تو مدرسه شاهد چنین برخوردهایی بودین ) و این طوری میشه که شاید بعضی هاشون تجربه سکس همجنش گرایی با دوستان مدرسه ای یا شاید با هم سن و سالان هم جنس خود داشته باشند . البته بعضی وقت ها هم با شسطنت های بچه گانه شروع میشه ( مثلا وقتی با هم حمام میرن یا ...) البته اکثر ایتها مربوط میشه به همون دوران کودکی و نهایتا نوجوانی . از فرمایشات دکتر ajilibili ( خسته شدم بس که تایپ کردم )
|
|
|
ajilibili لولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل ما با بچه کاری نداریم. جناب دکتر در مورد کانال ها هم بگم گای تی وی شو بخش میکنه پینک تی وی هست که برا آقایون سنگ تموم میذاره یکی از دلایل همجنس گرایی دختران فکر کنم این باشه که باید بکارت رو حفظ کنن تا زمان ازدواج و وقتی هم با پسری می خوابن اون پسره خیلی نامردی میکنه و دختره رو زجر میده برای همین سعی میکنه دیگه طرف پسرا نره و سعی میکنه با همجنس خودش باشه.
|
|
|
Quoting: sara_avizooni لولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل یعنی چی ؟ 
Quoting: sara_avizooni کی از دلایل همجنس گرایی دختران فکر کنم این باشه که باید بکارت رو حفظ کنن تا زمان ازدواج و وقتی هم با پسری می خوابن اون پسره خیلی نامردی میکنه و دختره رو زجر میده برای همین سعی میکنه دیگه طرف پسرا نره و سعی میکنه با همجنس خودش باشه. این دلیل برای دخترای ایرونی صادقه 
|
|
|
Quoting: sara_avizooni یکی از دلایل همجنس گرایی دختران فکر کنم این باشه که باید بکارت رو حفظ کنن تا زمان ازدواج و وقتی هم با پسری می خوابن اون پسره خیلی نامردی میکنه و دختره رو زجر میده برای همین سعی میکنه دیگه طرف پسرا نره و سعی میکنه با همجنس خودش باشه عجب دلیل کس شعری اینها تراوشات ذهن تو هست ؟
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
من ادم خشک مقدسی نیستم ولی فکر میکنم به رسمیت شناختن و هویت قایل شدن برای gay هااون طور که در اروپا و امریکا میبینیم بیشتر باعث رشد این امر غیر طبیعی و مشمئز کننده میشه.البته در مورد لزبینها حد اقل چندان نفرت انگیز به نظر نمیرسه اما دیشب که اتفاقی کانال pink tv رو تماشا میکردم داشت حالم به هم میخورد و واقعا برام قابل درک نبود.نظر دکتر ajilibili (اسم قحطی بود! )در مورد پسرهای دبستانی و راهنمایی کاملا درسته.سارا خانم هم در مورد حفظ بکارت و ترس از رفتار پسرها حق داره.اما نمیدونم خارجیها که محدودیت ما رو نداشتن دیگه چه مرگشونه.
|
|
|
|
|
Quoting: sara_avizooni علت ایجاد همجنس گرایی لزبین چیه دوستان؟ میخواستم یه چیزهایی بگم ولی بهم گفتن یابوها تو این مباحث شرکت نمیکنن
|
|
|
yaboo_alafi2000 آخی نازی چرا؟ aghlekol
Quoting: aghlekol خارجیها که محدودیت ما رو نداشتن دیگه چه مرگشونه برای در آمد داشتن. برای اینکه این قدر غرق شدن که خانمها براشون تکراری شده میرن سراغ خودشون یا اینکه خانمها میرن با اسب و سگ اوققققققققققققققققققققققققققققققققققق
|