صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / //////////////////////‘علت ایجاد همجنس گرایی لزبین چیه دوستان؟//////////////////////////
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Oct 2007 00:23

sara_avizooni
منتقل شد

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 16 Oct 2007 10:26

Quoting: sara_avizooni
علتش چیه؟ این خیلی برای من جای سواله

یکی از علتهاش آزادی عمل تو انجامش هست آخه نه پدر و مار بهش گیر میدن نه کس دیگه میگه با دوستم دارم درس و از این مزخرفات میخونم بعدشم تا بعد

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 16 Oct 2007 10:41

لزیبن... مسئله لزبینسیم...فقط در مورد سکس نیست... خیلیها از خانمها بطور طبیعی بطرف زن گرایش پیدا میکنند...حالا شاید مقداری از علت از وقایت دوران کودکی باشد...و یا هورمونای مردانه بیش از زنانه موجود باشد و خیلی علتهای دیگه... ولی وجه مشترک بیشتر لزبینها داشتن توانای ارضای روحی و عاطفی خود هستند...یعنی این نیست از مردها متنفر هستند ...آنها احساس بخصوصی مثله سکسی یا گرایشی بهمردها ندارند...بحث با 4 خط نمیشود تامین کرد...فقط بدانید...مریضی نیست.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 16 Oct 2007 12:27

Quoting: dariushagha
فقط بدانید...مریضی نیست

# : 16 Oct 2007 12:28

Quoting: lili naze
منتقل شد

# : 16 Oct 2007 13:39

jizjiz
چی شده ؟

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 16 Oct 2007 17:27

sara_avizooni

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

لطف کرده و مرا شرمنده کردید ، سعی کردم پاسخ بدم اما انگار بلد نیستم و نشد ، گفتم هم عرض ادبی کرده باشم و تشکر فراوان ؛ هم شاید به سؤالتون پاسخ داده باشم.

اصولاً انحراف جنسی در انسانها به شدت شایع و حتی در حیوانات هم وجود داره ، اما در مورد همجنس گرایان زن :
دسته اول ، زنانی که هورمون های مردانه در بدن آنان ، بیش از حد معمول برای زنان است ؛ و این هورمون ها به عنوان اصلی ترین عنصر در رفتاهای جنسی تأثیرات خود را بر روحیه و ذهن آنها میگذارد ؛ این زنان نیز معمولاً بر دو نوعند :
نوع اول از این زنان را آنهائی تشکیل می دهند که دوجنسه کامل هستند و با داشتن اندام و بدن زنانه اما آلت تناسلی آنان مردانه می باشد ، که خوب شدیداً هورمون ها ی مردانه در آنها بالاست و کاملاً رفتار مرد گونه دارند.
نوع دوم زنانی هستند که غدد فوق کلیوی آنان هورمون های مردانه را بیش از اندازه معمول برای زنان ایجاد میکند ، این زنان معمولاً چند جنس گرا هستند ، یعنی هم علاقه به بازی در نقش زنان را دارند هم تا حدودی علاقه به بازی در نقش مردان.
اما دسته دوم از زنان همجنس گرا که نقش زن را ایفا می کنند اما به دوستی با مردان علاقه ندارند و یا حداقل به دوستی با زنان در این موارد در حداقل خود روی می آورند ، این زنان معمولا از نظر روحی مردان را پست به حساب می آورند و ممکن است در طول زندگی خود بر اثر ناملایمتی هایی که از مردان دیده اند به همجنسگرائی و دوستی با زنان روی می آورند ، البته هر زنی می تواند چنین حسی را حتی در حداقل در وجود خود بیابد ، اما بسیاری از زنان با تمام ناراحتی های خود باز هم مردان را به عنوان پشتیبانی محکم که به وی علاقه دارد می پذیرند و همان طور که گفته شد ممکن است به تناسب مختلف زنان به همدیگر و مردان برای دوستی در مسائل جنسی روی بیاورند.

باز هم از شما بابت زحمتی که کشیدید و مرا شرمنده خود کردید متشکرم.
هادی

ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
# : 16 Oct 2007 19:52

Quoting: dariushagha
فقط بدانید...مریضی نیست

ببخشید دوست عزیز ؟
ولی من فکر کنم یه نوع بیماری روانی هست وگرنه همجنس آدم چه لذتی به آدم میده
در ضمن خیلی دخترا به نوع سکس گرایش پیدا کردند اکثرا هم با وجود داشتن دوست پسر
باز هم یه دوست دختر هم دارند که جونشون برای هم در میره
اکثرا هم با هم هستن اینکه میگم یه واقعیته که تو جامعه همه جا پر شده

METAL my soul is crying behind my body
# : 17 Oct 2007 11:51

Quoting: metalhelpmebe
ولی من فکر کنم یه نوع بیماری روانی هست وگرنه همجنس آدم چه لذتی به آدم میده

الان برای شما یک مثال میزنم... پسرها..وقتی از کلاس اول تا چهارم مدرسه میروند...99 درصدشون از دخترا کناره میکشند...حتی متنفرند ....ولی کسی نشده بگه اوه پسرش گی شده یا مریضه...هی بهش یادآوری میکنند که وقتی بزرگ شدی میفهمی,

Quoting: metalhelpmebe
اکثرا هم با وجود داشتن دوست پسر
باز هم یه دوست دختر هم دارند که جونشون برای هم در میره

علت آن کمبود شدید محبت در رابطه و در اجتماع کنونی میباشد.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 17 Oct 2007 11:57

الان توضیح میدم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.