صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و گفتگو آزاد سکسی
/
//////////////////////‘علت ایجاد همجنس گرایی لزبین چیه دوستان؟//////////////////////////
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
sara_avizooni
اعضا
#
: 15 Oct 2007 19:48
لزبین اصلا به کی میگن ؟ آیا به زنی می گن که از لحاظ جنسی و عاطفی به زن دیگری احساس و تمایل داشته باشه و فقط با زن باشه و هیچ گرایش جنسی به مرد نداشته باشه؟
علتش چیه؟ این خیلی برای من جای سواله
آیا این همه تو سایت تاپیک زده میشه که مثلا به یه لز نیازه واقعی به نظر میاد؟ هر چند من احساس میکنم که اینها همه پسر هستند که برای سر کار گذاشتن مردان دیگر دست به این کار میزنن. هر چند یک بعد منفی هم داره این کار و باعث میشه که دخترانی باشن تو ایران که این مطالب رو می خونن و حداقل کنجکاور میشن و این میتونه این درصد کم تو جامعه رو بیشتر کنه و خودش باعث درد سر بشه و تمایل به ازدواج کمتر بشه. اینجا منظورم این نیست که چرا باید به این شیوه زندگی کرد. منظورم اینه که اصولا لزبین به چه کسی میگن و علت تمایل به جنس خود اصولا چی هست. آیا تو ایران واقعا لزبین وجود داره؟ اگر وجود داره آیا تفاوتی با لزبین های خارجی دارن یا خیر. خودم یه جایی تو اینترنت خوندم که یک لزبین در ایران شرایط متفاوتی داره خیلی ها مجبورندکه با دروغ زندگی کنند و یا مجبورند ازدواج کنند و وقتی تن به این ازدواج دادند به نحوی مورد تجاوز قرار بگیرند و با دروغ به خودشان و همسرشان و حتی به بچه هایشان بزرگترین گناه را انجام بدن. اگر تو سایت واقعا کسی لزبین هست بیاد خودش توضیح بده علت گرایش به هم جنس چی هست. از دوستان هم میخوام اگه نکته ای و یا پاسخی دارن اینجا عنوان کنن. خودتون هم میدونید من هیچ یک از تاپیک هایی که میزنم بعد چند روز دیگه سراغشون نمیرم و این نشون میده هدفم این نیست که تعداد پست هام رو افزایش بدم. چون نیازی نمیبینم برای این کار. هدف فقط کسب تجربه و اطلاعات در مورد مسائل سکسی هست. با توجه به رشته تحصیلیم به نظر خودم نیازه که اطلاعاتم رو در این زمینه گسترش بدم.
jako_jonevar
اعضا
#
: 15 Oct 2007 19:59
sara_avizooni
از پسرها خیری ندیدی زدی تو کاره لز بازی؟
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
Professional
اعضا
#
: 15 Oct 2007 20:03
Quoting: jako_jonevar
از پسرها خیری ندیدی زدی تو کاره لز بازی؟
hornet_32
اعضا
#
: 15 Oct 2007 20:27
به نظرم بیشتر یه پدیده ذهنیه. ریشه در ترس از جنس مخالف داره. مقالات روانشناسی بیشتر این احتمال رو مطرح می کنند که نفر ممکنه خاطرات بدی از جنس مخالف از دوران کودکیش تو ذهنش مونده باشه.
امکان دیگه ش عدم دسترسی به جنس مخالفه و معمولا تو ساختارهای به شدت سنتی جامعه می تونه اتفاق بیفته.
یه امکان دیگه بر می گرده به تفکرات مد روز. مثلا فمنیسم یه جورایی این سیستم رو تبلیغ می کنه. طبیعیه که اگه کسی بخواد از قافله عقب نمونه افه فمینیستیش رو اینطوری نشون میده.
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
sara_avizooni
اعضا
#
: 15 Oct 2007 23:14
jako_jonevar
بلد نیستی اطلاعات به دیگران منتقل کنی؟ اصلا سواد داری؟
lili naze
مدیر
#
: 15 Oct 2007 23:21
sara_avizooni
یه دوستی داشتم که تجربه لز رو داشت!!
اون برام توضیح داد که یکی از علتاش این میتونه باشه که تنها یک زن دقیقا َ میدونه که کدوم قسمتا رو میتونه لمس کنه تا طرف مقابلش بیشترین لذت برو ببره ! که البته علت این هم بر میگرده به زن بودن خودش
میدونی
من فکر میکنم که اغلب خانوما وقتی که با همسرشون یا دوست پسرشون هستند نمیگن که اونا مثلا َ چه کارایی رو انجام بدن اونا بیشترین لذت برو میبرن و دوست دارن که شریک جنسیشون نگفته خودش همه چیز رو بلد باشه
حال اونکه زنها هم عادتها و سلایق متفاوتی دارن! و هر کدومشون به نوعی لذت میبرن
حالا زمانیکه زنی با یه زن دیگه روبرو میشه که نگفته خودش همه اینا رو میدونه و البته علت بالایی هم دخیل هست ممکنه به سمت همجنس خودش گرایش پیدا کنه
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
jizjiz
مدیر
#
: 15 Oct 2007 23:25
سارا مگه ما بخش گفتگو آزاد سکسی نداریم
تو چرا هی اینجا تاپیک میزنی
sara_avizooni
اعضا
#
: 15 Oct 2007 23:48
jizjiz
اوکی مریم جون منتقلش کن اونجا
Quoting: lili naze
من فکر میکنم که اغلب خانوما وقتی که با همسرشون یا دوست پسرشون هستند نمیگن که اونا مثلا َ چه کارایی رو انجام بدن اونا بیشترین لذت برو میبرن و دوست دارن که شریک جنسیشون نگفته خودش همه چیز رو بلد باشه
مرسی لیلی جون که وقت گذاشتی. راستش میخوام یه چیزی بگم ولی میدونم خیلی ها منظورم آقایون هستا ممکنه سو تعبیر کنن ولی من معتقدم لذتی که از جنس مخالف به زن و مرد می رسه خیلی بیشتر از اون لذتی هست که دو هم جنس به هم میدن. من قسمتی از حرف های این دوست خوبمون hornet_32 رو قبول دارم که میگه یکی از علت هاش ممکنه ترس و یا تجربه تلخ گذشته باشه. اگه لزبین ها دنبال لذت بیشتر هستند و میدونن یک زن میتونه جا های بیشتری رو لمس کنه میتونه به آقایون بگه که خوب از روحیه شریک جنسیشون مطلع باشن . من هنوز نمیدونم دلیل واقعی این کار چیه. شاید تمایلات ترانس دارن. شاید جنس خودشون رو برتر میدونن البته این صحبتی که کردی در مورد افراد گی هم صدق میکنه؟ یعنی افراد گی هم دلشون تفکرشون همینه؟
hornet_32
اعضا
#
: 16 Oct 2007 00:07
جالبه که تنها آقایی هستم که دارم نظر می دم اینجا. فکر می کنم خود خانومها بهتر می تونند دلیلش رو بگند.
Quoting: sara_avizooni
این صحبتی که کردی در مورد افراد گی هم صدق میکنه؟ یعنی افراد گی هم دلشون تفکرشون همینه؟
سارا جان، دقیقا از فلسفه گی ها کپی کردم. نظر شخصیم اینه که یه گی سلامت ذهنی صحیحی نداره (گیها موضع نگیرند، فقط یک عقیده شخصی بود!) یه جور عقده، یه جور کمبوده که باعث میشه به سمت گی شدن تمایل ایجاد بشه. یه جای دیگه هم گفته بودم که مراکز همجنس بازی شهرهای مذهبی - سنتی خودمون هستند، جاهایی مثل قم، مشهد، اصفهان، ... . شهرها یا محیطهایی که آزادی ارتباط با جنس مخالف توشون بیشتره کمتر چنین پدیده ای رو می بینید.
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
lili naze
مدیر
#
: 16 Oct 2007 00:20
sara_avizooni
Quoting: sara_avizooni
ولی من معتقدم لذتی که از جنس مخالف به زن و مرد می رسه خیلی بیشتر از اون لذتی هست که دو هم جنس به هم میدن
با این حرفت خیلی خیلی موافقم عزیزم
من فقط صحبتهای یکی از دوستانم که در این زمینه تجربه داشت رو گفتم
درمورد گی ها هم که باید آقایون توضیح بدن
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.