Quoting: bivezan_mikham
سلام،دوستان عزیز در این سایت دوست داشتنی مطالب زیادی را راجع به ازادی دختران برای سکس وخواسته ها و آمال اونها برای ازادی جنسی دیدم تعداد زیادی از خانمها بیان می کردند که چرا زن باید مرتبا در خصوص سکس تحت فشار باشه و نتونه قبل از ازدواج به لحاظ مساله بکارت اون رو تجربه کنه من در این تاپیک نظرات شخصی خودم رو در این مورد مینویسم :
ابتدا باید به این مساله نگاه کنیم که اکثراً دختران وحتی زنان در صورتی که کسی را دوست داشته باشند حاضرند با او رابطه برقرا کنند و مسلم است اگر دختری حاضر باشد بکارت خود را (که یکی از ملاکهای ارزشی در در جامعه امروز ما محسوب می شود)بخاطر رابطه با پسر مورد علاقه اش از دست بدهد باید علاقه شدید قلبی نسبت به اوداشته باشد .در حقیقت اکثر دختران مقتی احساس می کنند پسر مورد نظر واقعاً قصد زندگی مشترک با انها را دارد ،تن به سکس می دهند{غافل از اینکه اکثر مردان تاکید می کنم اکثر مردان فقط وعده ازدواج می دهند و پس از انجام سکس فقط به کشیدن یک خط روی دیوار در خصوص دخترانی که تا کنون با انها سک داشته اند قناعت می کنند}.....حالا دیگر کار از کار گذشته و پرده معروف از بین رفته است پسربه مقصود خود رسیده است و کم کم دختر که علاقه اش را به پسر ثابت کرده منتظر ابراز علاقه از سوی پسر (زندگی مشترک)است.ولی پسرها در اکثر موارد از این موضوع خودداری کرده و با اوردن بهانه های گوناگون موضوع را به کل نادیده می گیرند و پس از مدتی یا قهر می کنند و یلا قبل از قهر به کلی ناپدید می شوند .حالا دختری را داریم که بکارت خود را از دست داده و بعلت هزینه های زیاد امکان ترمیم ان را هم ندارد .
مدتی می گذرد دختر با مردی که از هر لحاظ برای او ایده ال است اشنا می شودو از حرکات و سکنات او می فهمد که مرد به دنبال ازدواج است آنهم نه در حد حرف بلکه عملا .دختر هم خوشحال است و هم ناراحت خوشحال که کسی را پیدا کرده که به تمام وجود دوستش دارد و ناراحت بخاطر اینکه اگر شب اول معلوم شود وی بکر نیست چه خواهد شد رضطراب پنهانی وجودسش را فرا می گیرد راه حلهای مختلف را پیش خودش بررسی میکند:1-اصلا میرم بهش میگم قبلاً با یکی سکس داشتم اگر واقعا منو دوست داشته باشه قبول می کنه 2-بهش نمیگم چون اگه بفهمه منو ترک میکنه برای محکم کاری یه مهریه سنگینم براش می برم که اگه فهمید و خواست جدا شه هم نتونه بعد از یه مدت زندگی با اومدن بچه و... بالاخره همه چیز درست میشه.
و اما مردها وتفکرات اونها:
اصولاً اکثر مردان ایرانی دوست دارند با دختری ازدواج کنند که با کره باشد علت چیست؟ این امر عوامل مختلفی دارد 1- احساس مالکیت مردان دوست دارند مالک بی چون وچرای زن باشند ما مردها اکثرا در این خصوص حسود هستیم و دوست داریم همیشه اولین باشیم دوست نداریم که زن ان ما قبل از ما طعم و لذت سکس را چشیده باشند تا بتوانند ما را با او مورد مقایسه قرار دهد که اگر چیزی از مرد اولی کم داشتیم به ما بی توجه شده و برایش جذاب نباشیم.2-عدم اعتماد به اینده :مردها خوب می دانند که دختران فقط وقتی کسی را از صمیم قلب دوست داشته باشند حاضر به برقراری رابطه جنسی با او هستند بنا براین وقتی دختری را عاری از بکارت می یابند به این نکته فکر می کنند که:نکنه این دختر هنوز هم کسی را که با اون سکس کرده دوست داره و حالا من رو فقط یه وسیله می بینه که زندگیش را تامین کنم در حقیقت از خیانت زنشون می ترسند .(این حالت بیشتر وقتی است که دختر حقیقت را می گوید)