| نویسنده |
پیام |
|
|
shaapesar عزیز جان اگه دقت کنی می بینی که این تاپیک تو قسمت شوخی و سرگرمی زده شده. قرار نیست همه چی رنگ واقعیت داشته باشه. yaboo_alafi2000 برو بچه من خودم نمیخوام به کسی رو بدم وگرنه .. تو محیطی که وقتی آقایون کم میارن کار رو به پائین تنه میکشن نباید زیا د بحث کرد.
Quoting: jizjiz جای تاژیکت اینجا نیست تاژیک؟
Quoting: lili naze اگه داماد از برو بچه های آویزون باشه بر میگرده میگه: عزیزم چرا زودتر نگفتی! میدونی که واسه من مسئله ای نیست!! آره چرا زودتر نگفت تا به فیض برسه.
|
|
|
yankee خالی نبند شما ایرانی ها رو خوب میشناسم.
Quoting: daryush_alone به نظر من هم اهمیتی نداره . تو حرف آره تو عمل نه
Quoting: behzad_freedom میگم گهی پشت به زین و گهی زین به پشت همیشه زنها کره داشتن و مردها کره هاشون رو قبل از ازدواج می خوردن این بار تو کره رو خوردی من کره دارم آی گفتی مرد با منطق به تو میگن.
Quoting: ravi_gham اولش خودمو خیلی ناراحت نشون میدم ...بعدش میگم خوب حالا که تو باکره نیستی باید یه تخفیف اساسی رو مهریه ات بدی میبرمش محضر میزان مهریه اش رو به صفر نزدیک میکنم آشیخ راوی فرصت طلب فکر کردم میگی باکره گی مهم نیست چون باید گل های قالی رو بشمری  Dorsa_2000ژ
Quoting: Dorsa_2000 ravi_gham سیاست مدار باسن باز
Quoting: lili20 حج آقا خودتون باکره تشریف دارین انشاء الله؟؟؟؟؟ ببینم مگه تا حالا دختر هرزه ی باکره ندیدید شما؟ حاضری واسه اون 1000 تا سکه مهریه بدی؟ اصلا مگه بکارت فقط مخصوص عروس خانماس؟ اصلا اصلا مگه بکارت فقط داشتن پرده ایی دایره ایی شکل به قطر یک سانته؟ اصلا اصلا اصلا پس تکلیف بکارت ذهنی چی میشه؟ خوبه تو اندازه و قطرش رو هم گرفتی 
Quoting: viirusi راست میگه حالا اگه دختره از عقب استاد شده بود چی؟ از کجا میفهمی والا آقایون استاد د ترن یه نگاه تو عنوان تاپیک ها بکن. آقایون تو استادی جلو زدن 
|
|
|
Quoting: sara_avizooni تو محیطی که وقتی آقایون کم میارن کار رو به پائین تنه میکشن نباید زیا د بحث کرد حالا چندتا بی جنبه از این بحثا کردن شما نباید به همه تعمیم بدی البته از یه بچه زیادتر از این انتظار نیست
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
Quoting: sara_avizooni والا آقایون استاد د ترن یه نگاه تو عنوان تاپیک ها بکن. آقایون تو استادی جلو زدن اینجا که همه چیز بوی شوخی میده منم که تو جدیهاش رفت و آمد ندارم
|
|
|
Quoting: viirusi حالا چندتا بی جنبه از این بحثا کردن شما نباید به همه تعمیم بدی البته از یه بچه زیادتر از این انتظار نیست برم خودمو بکشم کی به کی میگه بچه . پسر جون برو شاشتو کن 
|
|
|
Quoting: sara_avizooni پسر جون برو شاشتو کن پس دهنتو باز کن 
|
|
|
اگه قبلش بگه ، مثلا وقتی تازه باهاش دوست شدم خیلی بهتره
|
|
|
Quoting: ajilibili اگه قبلش بگه ، مثلا وقتی تازه باهاش دوست شدم خیلی بهتره مطمئنی بعد از کردنش ولش نمیکنی
|
|
|
|
|
# : 14 Oct 2007 12:03 | ویرایش بوسیله: shaapesar
Quoting: ravi_gham اولش خودمو خیلی ناراحت نشون میدم ...بعدش میگم خوب حالا که تو باکره نیستی باید یه تخفیف اساسی رو مهریه ات بدی میبرمش محضر میزان مهریه اش رو به صفر نزدیک میکنم آشیخ راوی فرصت طلب
بابا اینجا همه کاسبنا 
Quoting: lili20 اصلا اصلا اصلا پس تکلیف بکارت ذهنی چی میشه؟ منم یه جورایی همین و گفتم ... ولی از با یه دیدگاه دیگه !
sara_avizooniجون
آدما حرفایی که گفتنش سخته رو به شکل شوخی عنوان میکنن .... که بتونن بگن ...
اگر نظر واقعیم و دادم خیلی عذر میخوام 
|
|
|
Quoting: sara_avizooni تاژیک؟ جای دکمه ژ با پ گاهی عوض میشه روی کیبوردم Quoting: sara_avizooni خالی نبند شما ایرانی ها رو خوب میشناسم بخشید شما احیانا مال کدوم قاره هستید؟
sara_avizooni viirusi تفاوت بزارید بین دعوا و شوخی والا اینو به عنوان اولین اخطار برداشت کنید 
|