| نویسنده |
پیام |
|
|
hala harchi key ishala sham midi ma biyaym bokhorim? 
|
|
|
ببین فقط مواظب باش از این تاپیکهای الکی و دوست یابی اینجا نزنن چون زحمت من زیاد میشه !
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
|
|
|
shahin_terrorist viirusi لطفا در این تاپیک شوخی نکنید دوستان عزیزم 
|
|
|
|
|
Quoting: torke من که باهات کلی حال ميکنم حالا بقيه رو نميدونم الکی خایمالی نکن..... مونا که خایه نداره....
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: cool_mona لطفا در این تاپیک شوخی نکنید دوستان عزیزم آره بچه ها شوخی نکنید...این پشنهاد من بید.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
cool_mona مونا جان میدونم اینجا جاش نیست اما می خواستم ازت بپرسم خبری از مریم نداری الان چند روزه هیچ خبری ازش ندارم 
|
|
|
# : 12 Sep 2007 01:32 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
Quoting: les22 خبری از مریم نداری الان چند روزه هیچ خبری ازش ندارم
 شما بهتره به قسمت گم شده ها مراجعه کنید... اونجا زودتر کارتون را میفته البته بهتره حتما مدارک و یه عکس هیجده در بیست و چهار ازش همراهتون باشه... فکر کنم به دردتون خواهد خورد 
|
|
|
Quoting: cool_mona دوستانی که در این بخش فعالیت می کنند ممکنه حرفی رو بخوان به صورت جدی و با منطق به مدیران بزنند ، اعم از انتقاد ، پیشنهاد، تذکر و .... لطف کنید اگر صحبتی به دور از شوخی با مدیران این قسمت ( من ، مریم جیز جیز و شاهین ماندگار) دارید در این تاپیک مطرح کنید. شوخی ها رو در اینجا کنار میزاریم دوستان به به به به خانوم مدیر سلام علیکم . عرض تبریک . لابد دیگه حرف جق مق هم نباید بزنیم . کی بود ؟ کی حرف جق می زد ؟ من که نبودم . طلا هم که حتما معاون کلانتر شده . امید بود بابام جان امید بود 
هرگز اميد كسي را از او سلب نكن ، شايد اين تنها دارائي او باشد
|
|
|
|
|
Quoting: cool_mona لطفا در این تاپیک شوخی نکنید دوستان عزیزم
ببین من اینجا شوخی نکردم خیلی هم جدی گفتم
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
|
|
|
Quoting: les22 مونا جان میدونم اینجا جاش نیست اما می خواستم ازت بپرسم خبری از مریم نداری الان چند روزه هیچ خبری ازش ندارم برات پیام خصوصی دادم عزیزم
Quoting: omid_a به به به به خانوم مدیر سلام علیکم . عرض تبریک . لابد دیگه حرف جق مق هم نباید بزنیم . کی بود ؟ کی حرف جق می زد ؟ من که نبودم . طلا هم که حتما معاون کلانتر شده . امید بود بابام جان امید بود سلاااااام امید عزیزم شما کجا اینجا کجا یادته چه دورانی داشتیم؟ مرسی عزیزم لطف داری
Quoting: viirusi ببین من اینجا شوخی نکردم خیلی هم جدی گفتم حق با شماست 
|