صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / انتقادات و پیشنهادات شما برای مدیران این بخش
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Aug 2008 00:48

peimanrasoli
بنا به صلاحديد ادمين سايت اون بخش حذف شد

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 6 Aug 2008 17:21

lotfan chand ta filter shkane khob moarrefi konid,ma baraye dastresi be site kheili moshkele filter darim

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
# : 8 Aug 2008 03:42

Arnold68
براتون آدرس آینه فرستادم که دیگه مشکل نداشته باشید

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 10 Aug 2008 10:26

آدرس چی چی ؟؟؟؟ ما که از این جور چیزا ندیدیم

# : 11 Aug 2008 10:52

inha fagat donbal kero kosan harfa jade cheya

EDESON
# : 12 Aug 2008 02:54

LOADING
منظور آدرس آینه است
همونی که میشه به جای فیلتر شکن ازش استفاده کرد

# : 12 Aug 2008 11:35

خوب خانوم مدیر اگه میشه شما که این سایت توپ و درست کردین یه نرم افزار فیلتر شکن خوب بزارین تو سایت تا ما انقدر دنبال سایت فیلتر شکن نباشیم ... مطمئنا همه واسش سر و کله میشکونن

# : 12 Aug 2008 21:46

LOADING
من درست نکردم که
کاره ادمینه سایته

ما آدرس اینه درست میکنیم که بچه ها راحت بتونن اینجا برن و بیان

درمورد فیلتر شکن ساختن والا من سر رشته ای ندارم
باید به سیاوش بگم ببینم میتونه یا نه؟!

# : 13 Aug 2008 11:27

اگه شما واسه بچه های آویزون این کارو کنین همه نه ولی خیلی ها از کارتون تمجید می کنند و خوشحال می شن شما خودتون بهتر می دونین چه فیلتر های سنگینی تو ایران ... پس اگه کمک کنین ممنون می شیم.

# : 17 Aug 2008 13:40

lili naze

لیلی خانم دوست ندارم حتی لحظه ای به ذهنت خطور کنه که من از حرفت ناراحت شدم،راستش من خواهر ندارم وبه شما به چشم خواهر بزرگتر نگاه میکنم،اما در مورد علت بستن تاپیک گفتم شاید بودنش باعث ایجاد مشکلاتی بشه ولی یکی از بچه های اینجا برام پیام خصوصی فرستاده وخواسته که از شما بخوام بازش کنید،من این رو محول میکنم به شما اگه از نظر شما ایرادی نداره بازش کنید.برادر حرف گوش کن شما شیران(علی رضا)

زین همرهان سست عناصر دلم گرفت*****شیر خدا ورستم دستانم آرزوست*
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.