صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / انتقادات و پیشنهادات شما برای مدیران این بخش
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Mar 2008 17:28

dusk
مرسی عزیزم این محبت و صمیمیت تو رو میرسونه عزیزم

# : 31 Mar 2008 04:11 | ویرایش بوسیله: lvl_naderi

من نمیدونم تاپیک گفتگوي داغ سكسي درموردبازيگران ومجريان زن تلويزيون

کجاست. هرچی گشتم نبود?ظاهرآ مثل اینکه برداشته شده اگه اینطوره که خیلی بده من موندم اسم اینجا مگه سایت سکسی نیست در ضمن شما اسم این تاپیک رو گذاشتی شوخی وگفتگوی آزادسکسی اگه اینطوره دیگه چرا میاید تاپیک ( گفتگوي داغ سكسي درموردبازيگران ومجريان زن تلويزيون)را میبندید اونم تاپیکی که اینقدر خواهان داره بس کنید اینقدر تعصب بازی بی مورددر نیارید. اگه تاپیک زدی به اسم شوخی وگفتگوی آزادسکسی پس بستن تاپیکی که در مورد مجریهایی که هر روز می بینیمشون و همه دستمون رو معاملمونه دیگه چیه این بستن و باز کردن تاپیک یعنی چی آخه. 100 رحمت به جمهوری اسلامی لا اقل تلویزیون با این مجریها کاری نداره . ولی شما دیگه شورشو در اوردید این بده اون خوبه در آوردید .اگه سایت سکسی زدید پس به غیر از عکس و فیلمهای سکس با کودکان که من با شما موافقم که نباشه چون باعث انحراف سکسی میشه.ولی با چیزهای دیگه کاری نداشته باشید من واسه خودتون میگم اینطوری بازدید کننده ها کم میشن . خواهشن آخوند بازی رو بزارید کنار. بزارید ملت حالشونو بکنند. ممنون ( پاینده ایران)

# : 2 Apr 2008 01:10

من یک سوال دارم از مدیر سایت .کسی که تاپیک میزنه چرا نمیتونه آدمهای مزاحمی که قصد خراب کردن تاپیکشو دارن حذف کنه من یه تاپیک دارم خیلی هم براش زحمت کشیدم ولی یک آدم بی شعور می خواد تاپیک منو خراب کنه لطفآ کاری کنید تا من بتونم اینجور افرادی که میان توی تاپیکم را حذف کنم . ممنون

# : 2 Apr 2008 11:16

دوستان آدرس آینه لازم دارم
لطف کنید به خصوصیم بزنید
ممنون

@دوستی را دوست میدارم @
# : 9 Apr 2008 19:25

behzad_tardid
انجام شد دوست من موفق باشی

# : 9 Apr 2008 19:34

Quoting: lvl_naderi

من یک سوال دارم از مدیر سایت .کسی که تاپیک میزنه چرا نمیتونه آدمهای مزاحمی که قصد خراب کردن تاپیکشو دارن حذف کنه من یه تاپیک دارم خیلی هم براش زحمت کشیدم ولی یک آدم بی شعور می خواد تاپیک منو خراب کنه لطفآ کاری کنید تا من بتونم اینجور افرادی که میان توی تاپیکم را حذف کنم . ممنون

این امکان نیست که همه بتونن این کارو بکنن
من به شما حق میدم که از دست آدمهای مزاحم ناراحت باشی متاسفانه به دلایلی من کمتر اومدم این مدت از شما عذر میخوام میتونم از تو دوست خوبم درخواست کنم هر جا و هر وقت مشکلی داشتی به خصوصی من بفرستی تا برات انجام بدم و یا درخواستت رو همینجا عنوان کنی؟ قول میدم هر روز سر بزنم و مشکلت رو حل کنم اگر هم من نتونم بیام دوستان دیگرم بهت کمک خواهند کرد

من نمیدونم تاپیک گفتگوي داغ سكسي درموردبازيگران ومجريان زن تلويزيون

کجاست

هرچی گشتم نبود?ظاهرآ مثل اینکه برداشته شده اگه اینطوره که خیلی بده من موندم اسم اینجا مگه سایت سکسی نیست در ضمن شما اسم این تاپیک رو گذاشتی شوخی وگفتگوی آزادسکسی اگه اینطوره دیگه چرا میاید تاپیک ( گفتگوي داغ سكسي درموردبازيگران ومجريان زن تلويزيون)را میبندید

من اطلاع ندارم باید بررسی کنم و ببینم حرف شما صحت داره و یا نه چشم بهتون اطلاع میدم البته اینجور تاپیکی داشتیم و یه مورد مشابهش زده شد من اون تکراری رو حذف کردم البته هنوز ستی توی تاپیک زده نشده بود

پس بستن تاپیکی که در مورد مجریهایی که هر روز می بینیمشون و همه دستمون رو معاملمونه دیگه چیه

خدا کنه از من دعوت نشه که برم گوینده بشم
این بستن و باز کردن تاپیک یعنی چی آخه

گاهی لازمه تاپیکی به علت تکراری بودن یا منحرف شدن موضوعش بسته بشه
در مورد تاپیک مورد بحث شما من تحقیق میکنم و بهتون اطلاع میدم

ولی با چیزهای دیگه کاری نداشته باشید من واسه خودتون میگم اینطوری بازدید کننده ها کم میشن . خواهشن آخوند بازی رو بزارید کنار. بزارید ملت حالشونو بکنند. ممنون ( پاینده ایران)

به جان عزیز خودت و خودم با این پاینده ایرانت یه دنیا حال کردم یه ماچت میکنم الان
در مورد چیزای دیگه انجا محدودیتی جز در اون مورد که خودت هم ذکر کردی وجود نداره
گفتم که چشم الان تحقیق میکنم خبرشو بهت میدم دوست من عصبانی نشو زشت میشی ها

# : 10 Apr 2008 21:53

این مدیرا هم خوب خوش صحبتن ها

يا دم از مردي نزن يا در حقيقت مرد باش
# : 12 Apr 2008 12:43

من یه پیشنهاد دارم اسم سایتو عوض کنید!

آخه آویزون یه طوریه! اگه منظور از آویزون سینه خانما و پایین تنه مرداست خوب سینه زنا همیشه آویزون نیست اتفاقا در بیشتر موارد گرد وسفتو خوش فرمه کیر پسرا هم شق کردهاش خوشگل تر از خوابیده اشه!

پس من پیشنهاد میکنم اسم سایتو ازآویزون به برجسته تغییر نام بدین هم باکلاس تره هم مصداق بهتری از اون چیزاییه که اسم بردم!

هم دیگران میفهمن ما اعضای سایت آدمای برجسته ای هستیم !!!!

سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
# : 21 Apr 2008 15:46

Quoting: jingooly
هم دیگران میفهمن ما اعضای سایت آدمای برجسته ای هستیم !!!!

jingooly
در این که شکی نیست عزیز

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 22 Apr 2008 21:54

jingooly
javad27
چطوری جواد جان
lili naze

سلام لیلی جونم

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.