| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: reza_34 این تاپیک با مشورت دوستان ایجاد شد از دشمنان برند شکایت به دوستان ... 
Quoting: reza_34 اولین نفر هم شانسی بود تو جاهای تخمی همیشه من اولین نفر میشم 
Quoting: reza_34 دهنت سرویس یابو ولی چاقو هیچوقت دسته خودشو نمیبره 
Quoting: reza_34 البته چون تازه واردی هر کجا که مصطفی گفت بلیس اینجا داور به نفع گرفت 
|
|
|
Quoting: mostafa_74 چاقو هیچوقت دسته خودشو نمیبره از کی تاحالا دست من شما شدی؟!
|
|
|
چرا هنر دارم میتونم هرکی رو بگین ماچ کنم یا ازش لب بگیرم
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 از کی تاحالا دست من شما شدی؟ خوب تو مگه دست داری؟ 
Quoting: viirusi چرا هنر دارم میتونم هرکی رو بگین ماچ کنم یا ازش لب بگیرم تو فعلا لیس بزن تا خبرت کنم
|
|
|
mostafa_74 هاااااا تو بودی میخواستی منو بلیسی؟؟؟؟ حالا بیا این دیلدو رو داشته باش شب میام بهت طرز استفادشو یاد میدم 
|
|
|
Quoting: cool_mona هاااااا تو بودی میخواستی منو بلیسی؟؟؟؟ حالا بیا این دیلدو رو داشته باش شب میام بهت طرز استفادشو یاد میدم بابا اینجا باید یه قانونی چیزی داشته باشه خوب  ورود سلاح سرد ممنوعه 
|
|
|
Quoting: mostafa_74 بابا اینجا باید یه قانونی چیزی داشته باشه خوب ورود سلاح سرد ممنوعه نه خیر قوانین قبلا توسط من و رضا تنظیم شده همه جور سکس توی آزاده اگه آزاد نباشه که باید بهت کس بدم هیچ دردی نمی کشی لذتم میبره تازه زیادیت میکنه 
|
|
|
Quoting: mostafa_74 Quoting: reza_34 این تاپیک با مشورت دوستان ایجاد شد از دشمنان برند شکایت به دوستان ... Quoting: reza_34 اولین نفر هم شانسی بود تو جاهای تخمی همیشه من اولین نفر میشم Quoting: reza_34 دهنت سرویس یابو ولی چاقو هیچوقت دسته خودشو نمیبره Quoting: reza_34 البته چون تازه واردی هر کجا که مصطفی گفت بلیس اینجا داور به نفع گرفت
Quoting: mostafa_74 Quoting: yaboo_alafi2000 از کی تاحالا دست من شما شدی؟ خوب تو مگه دست داری؟ Quoting: viirusi چرا هنر دارم میتونم هرکی رو بگین ماچ کنم یا ازش لب بگیرم تو فعلا لیس بزن تا خبرت کنم
Quoting: mostafa_74 Quoting: cool_mona هاااااا تو بودی میخواستی منو بلیسی؟؟؟؟ حالا بیا این دیلدو رو داشته باش شب میام بهت طرز استفادشو یاد میدم بابا اینجا باید یه قانونی چیزی داشته باشه خوب ورود سلاح سرد ممنوعه مصطفی تا اینجا از امتحان الهی سر بلند بیرون اومدی . همه جوابات کار درسته ..یکی از یکی دیگه بهتر.  --------------------------------------------- البته توی گفته هام به کلمه سربلند بیشتر دقت کن. یه چیزی شبیه دسته یابویه
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
|
|
# : 8 Sep 2007 20:51 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
Quoting: mostafa_74 خوب تو مگه دست داری؟ چون ندارم گفتم دیگه...
Quoting: cool_mona هاااااا تو بودی میخواستی منو بلیسی؟؟؟؟ حالا بیا این دیلدو رو داشته باش شب میام بهت طرز استفادشو یاد میدم خواستی میتونی بیای از فروشگاه من انواع لوازم شکنجه رو خریداری کنی 
Quoting: mostafa_74 ورود سلاح سرد ممنوعه من کنترل میکنم...ولی اگه چیزی زیر زیرکی رد شد به من مربوط نیس

|
|
|
Quoting: cool_mona اگه آزاد نباشه که باید بهت کس بدم هیچ دردی نمی کشی لذتم میبره تازه زیادیت میکنه آخره خنده 
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|