| نویسنده |
پیام |
|
|
aliyeh
|
|
|
بدنت حرف نداره ازت خوشم اومد منم زنونه پوشم اگه پایی اف بذار
|
|
|
http://www.avizoon.com/forum/11_57103_58.html
|
|
|
|
|
karet dorosteh
|
|
|
salam man payam hastam az tehran 40 sal qad 180 vazn 75 mamoli hastam sport agar tamayol be sex dashti man hastam man top hastam v dost daram sex ba pesar dashteh basham montazeram. mikham ye sex be yad mondani dashteh bashim man ye pomad daram ke sorakheto bi hes mikoneh v aslan dardi nadari v nahayate lezatoo mibari yani vagti kiram to sorakhet hast v tolombeh mizanam bi akhtiyar ab az kiret mirizeh v ahsase khoobi behet dast mideh v khaili lezat mibari v az dadan pashimon namishi.montazeret hastam aks haye kiram ham mitoni babini v lezat bebari سلام عزیزم کیر18 سانتی سفید تپل گرم صبور باوفایم در محلی ارام و مطمئن برا سکسی ارام و محترمانه و محرمانه تقدیم به شما اگه میخوای مزه واقعی سکس کون دادنو بچشی و در اوج شهوت و لذت به ارضا کامل برسی امیل بزن به امید لحظه ای که کون نازت با کیرمن پر بشه و گرمای کیرمو تو کونت حس کنی و
جوووووووووووووووون قربونت منتظرم بای yahooed:payam238 My email:payam238@yahoo.com
|
|
|
سلام عزیزم قربون اون کیرت برم من خیلی دوست دارم ی زنونه پوش اول خوب کونم بزاره بعد هر جور دوست داشت باهاش سکس کنم
این عکس مال خودمه (id yahoo: pesar_ahvazi2(id ghablim ahvaz_gay hak shod
|
|
|
فریده جون منم مهسا یه زن پوش مثل خودتم .دوست داشتی بهم میل بزن تا با هم بیشتر آشنا شیم
|
|
|
فریده جونم منم مهسام یه زنونه پوش مثل خودت اگه دوست داشتی با هم بیشتر آشناشیم میل بزن بهم
|
|
|