صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن دو جنسی ها و ترانس سکشوال ها / قابل توجه زنپوش هایی از خودشون عکس دارن ( مثل عکسای خودم ببینید و لذت ببرید)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
نویسنده پیام
# : 16 Aug 2008 21:39

aliyeh

# : 22 Aug 2008 19:06

بدنت حرف نداره ازت خوشم اومد منم زنونه پوشم اگه پایی اف بذار

# : 15 Sep 2008 17:25

http://www.avizoon.com/forum/11_57103_58.html

# : 15 Sep 2008 18:14

karet dorosteh

# : 5 Oct 2008 22:38

salam man payam hastam az tehran 40 sal
qad 180 vazn 75 mamoli hastam sport
agar tamayol be sex dashti man hastam
man top hastam v dost daram sex ba pesar dashteh basham
montazeram. mikham ye sex be yad mondani dashteh bashim
man ye pomad daram ke sorakheto bi hes mikoneh v aslan dardi nadari v nahayate lezatoo mibari yani vagti kiram to sorakhet hast v tolombeh mizanam bi akhtiyar ab az kiret mirizeh v ahsase khoobi behet dast mideh v khaili lezat mibari v az dadan pashimon namishi.montazeret hastam
aks haye kiram ham mitoni babini v lezat bebari
سلام عزیزم کیر18 سانتی سفید تپل گرم صبور باوفایم در محلی ارام و مطمئن برا سکسی ارام و محترمانه و محرمانه تقدیم به شما اگه میخوای مزه واقعی سکس کون دادنو بچشی و در اوج شهوت و لذت به ارضا کامل برسی امیل بزن به امید لحظه ای که کون نازت با کیرمن پر بشه و گرمای کیرمو تو کونت حس کنی و

جوووووووووووووووون قربونت منتظرم بای yahooed:payam238
My email:payam238@yahoo.com

# : 7 Oct 2008 18:20

سلام عزیزم
قربون اون کیرت برم
من خیلی دوست دارم ی زنونه پوش اول خوب کونم بزاره بعد هر جور دوست داشت باهاش سکس کنم

این عکس مال خودمه (id yahoo: pesar_ahvazi2(id ghablim ahvaz_gay hak shod
# : 13 Oct 2008 16:01

فریده جون منم مهسا یه زن پوش مثل خودتم .دوست داشتی بهم میل بزن تا با هم بیشتر آشنا شیم

# : 13 Oct 2008 16:05

فریده جونم منم مهسام یه زنونه پوش مثل خودت اگه دوست داشتی با هم بیشتر آشناشیم میل بزن بهم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.