| نویسنده |
پیام |
|
|
دوست داری بخورمشون؟ یا بمالشمون؟ هردو؟ هیچ کدام؟ در صورت مثبت بودن سه گزینه اول به samantm@gmail.com میل زده سپس شرایط خود را اعلام کرده تا در صورت موافقت طرفین شبی را درکنــار هم سپری کنیم با تشکر سام از طه
samantm2008@gmail.com
|
|
|
سلام عکساتو دیدم خیلی جالب بود همچنین نظرات دیگران . من هامان 22 ساله از تهران هستم اگر مایل به اشنایی بودی به ایمیل یا ایدیم پیغام بده. قول میدم از دوستی با من پشیمون نشی.
|
|
|
سلام عکساتو دیدم خیلی جالب بود همچنین نظرات دیگران . من هامان 22 ساله از تهران هستم اگر مایل به اشنایی بودی به ایمیل یا ایدیم پیغام بده. قول میدم از دوستی با من پشیمون نشی.
|
|
|
|
|
|
|
|
aksatun kheili bahale
|
|
|
سلام واقعا هیکل نازی داری لطفا پی ام بده omgtiger@yahoo.com
|
|
|
salam aziziam.ba in aksat divoonam kardi.delam mikhad hame chito bokhoram.baram off bezar.love_story_61 id mane .montazeram
|
|
|
salam aziziam.ba in aksat divoonam kardi.delam mikhad hame chito bokhoram.baram off bezar.love_story_61 id mane .montazeram
|
|
|
|
|
سلام میخواستم بیشتر با هم اشنا بشیم اگه دوست داشتی زنگ بزن بهم 09356743848 اگه هم نخواستی و ترسیدی که ادم عوضی باشم بهم میل بزن منتظرم
|
|
|
Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Kir masnooyi mekhay Parviz222001@yahoo.com
|