صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن دو جنسی ها و ترانس سکشوال ها / همه چیزهایی که باید در مورد دوجنسه ها و ترنسها بدونیم
<< . 1 . 2 . 3 .
نویسنده پیام
# : 2 Jul 2008 08:24

omid jon bazam in maghale haro khondamo jigaram sokhtesh . az khoda sabr bar sakhtihayetan ra khastarm

# : 7 Jul 2008 17:52

سلام
این تاپیک هنوز فعال هست ؟
میتونم اینجا چندتا سوال تخصصی بپرسم

# : 9 Jul 2008 21:26

salam, va khastenabashid ,bazam ke mataleb mofid va jaleb bood,,lotfan agar kasi hast ke ts(mtf) bashad ba man dar tamas bashe mikham biyaramesh kharej az iran ,chon iran nistam. behem moarefi konid mamnon misham.

# : 25 Sep 2008 23:10

دین یه چهارچوب کلی داره وتو قران انجیل تورات اوستا وحتی بت پرستی وگاو پرستا وغیره یکچیزه تو قران خودمون اومده که حق الناس ازان مردمه وذرهای ازان بخشیده نمیشه اما سردرهرسوره ای اومده که خداوند بخشنده وکریمه وحق الله رو میبخشه خدا ازما انتظاری جزمردم آزاری نکردن با هروسیله ممکن نداره وتو ترنس یه مخلوقی که مثل سایرین ریا تو کارت نیست مردم ازاری نداری وتنها هویت خودتو میخوای نشون بدی اینو هرانسانی بلد نیست که خودش باشه ولی تو شیردلتر ازهرشیرسرخ وافعیه سیه ای

# : 25 Sep 2008 23:16

aliiiii_51@yahoo.com

# : 27 Sep 2008 20:40

گفتم جز دروغ وحرف مفت تو این اویزون اباد نا اباد گیرم نمیاد

# : 27 Sep 2008 20:45

omid_hiدیدی چرت میگی من میخوام بیشتر ازت بدونم اما تو هم مثل بقیه چرت وپرت نوشتی مشکل من اینه که بچه نیستم وشماها یسری بچه هستید که فقط واسه کلک وموضوع واسه فروکش کردن حقارتتون مینویسید متاسفم

# : 27 Sep 2008 21:09

Quoting: alijj
omid_hiدیدی چرت میگی من میخوام بیشتر ازت بدونم اما تو هم مثل بقیه چرت وپرت نوشتی مشکل من اینه که بچه نیستم وشماها یسری بچه هستید

شروین
<< . 1 . 2 . 3 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.