صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
انجمن دو جنسی ها و ترانس سکشوال ها
/
پیشنهاد و انتقاد شما دوستان عزیز در جهت بهتر شدن وضعیت انجمن (((ارتباط با مدیر انجمن)))
.
1
.
2
.
>>
نویسنده
پیام
omid_hi
مدیر
#
: 18 Sep 2007 06:33
دوستان عزیز پیشنهاد و انتقاد خود را در اینجا و در جهت بهتر شدن و شکل گرفتن انجمن را بفرمایید
شروین
pishmarg
اعضا
#
: 6 Oct 2007 19:53
omid_hi مدیر محترم انجمن
از شما خیلی گله مند هستم. عزیزم من دو تا تاپیک درست کردم با عنوان
(چه ها بایید حقیقت را قبول کنیم.اگر کسی یک زن دوجنسه یا شیمیل (زن با آلت مردانه)را می شناسد با مرداک و شواهد ثابت کند تا یک جایزه با ارزش به او ؼ/a> ) و شما یکی از این تاپیکها را چون فکر می کردید تکراری است از بین بردید.ولی شما اصلا توجه ای به این موضوع نکردید که یکی از این تاپیکها اصلا خراب است و باز نمی شود .شما آن تاپیک من را که سالم بود از بین بردید که درش نزدیک 100 سطر مطلب نوشته بودم و این تاپیک من را که اصلا باز نمی شود را باقی گذاشتید.
از شما خواهش می کنم حالا که مدید این انجمن شده اید لااقل کمی بیشتر دقت کنید و با این کارهایتان مو جبات دلسردی بچه ها را فراهم نکنید.
از شما خواهش می کنم تاپیک سالم من را دوباره با زسازی کنید چون در یک موقیعت خاص بودم و دیگر نمی توان مطالب گذشته را از نویسی کنم چون یک حس فقط یکبار می آید.
عزیزم از شما خواهش می کنم کمی بیشتر دقت کنید و تاپیک من را بر گردانید.
ممنون
khoshsine
اعضا
#
: 3 Feb 2008 14:38
salam omid jan,mishe lotf koni va be man rahnamay koni che tori mitonam aks dar tapikam bezaram.nemidonam bayad chikar konam.az rahnamaet pishapish tashkor mikonam
omid_hi
مدیر
#
: 3 Feb 2008 14:50
khoshsine
http://www.avizoon.com/forum/10_5129_0.html
به این تاپیک مراجعه کن عزیز مشکلت را حل کن
شروین
MiladMelody
اعضا
#
: 20 May 2008 06:00
امید جان پس کجاست اون "انجمن دو جنسه های ایران" !!!
تا چشم کار میکنه زن پوش اینجا ریخته.
این یه ایراد تابل عزیزم !
(تفکر روشن روشنای ظلمات درونمان)
malospesar
اعضا
#
: 6 Jun 2008 13:17
سلام من خیلی سعی کردم که عکس ارسال کنم ولی بعد از دادن نام کاربری و رمز مجدد برمیگردد روی صفحه قبل
alijj
اعضا
#
: 26 Sep 2008 00:06
اگه تو مدیریت روراست بودی غصه ای نبود اما من میدونم تو هم میدونی که از کجا اب میخوری اقلا واسه اونا که میدونی روراست باش
alijj
اعضا
#
: 26 Sep 2008 00:13
چرت نگو مدیریت محترم مواظب خودت باش 103میفهمیکه ابجد یعنی چی میخوای از ایغقی و غیره برات بگم از اهطم میخوای بیخیال میدونم گرفتی چی میگم فقط و فقطaliiiii_51@yahoo.com
behrooztalay
اعضا
#
: 30 Sep 2008 11:34
سلام
آویزون بهترین سایت و مرتب ترین سایت سکسی یه که من دیدم و قانون داره و ممنون از زحمات شما عزیزان
من یه مشکلس داشتم می خواستم از ادمین درخواست کنم که موضوع قبلی یا فروم قبلیه منو دیلیت کنه.
ادمین جان ممنون میشم این کارو بکنی آدرسش هم هست
http://www.avizoon.com/forum/25_42166_0.html
البته نام کاربریه قبلیمو به درخواست خودم زحمت کشیدی پاک کردی ولی پیجمو نه.چون اون پیج برای اون آی دیه من مشکل زا شد و تاثیر بد تو زندگیم میزاره.
خواهش می کنم پاکش کنین.
و ضمنن من نتونستم با میل قبلیم که نام کاربری گرفته بودم به شما مسج بزنم به دلیل فیلترینگ ولی می تونم ایمیل شمارو بگیرم و هرطور شده اینجا یا توسط یاهو جواب میدم
می دونم که به حرف من اهمیت می دینو این کارو برام می کنین چون آویزون سایت قانون مند و ارزش ده به افراده
ممنون از زحمتای شما
آفرین
omid_hi
مدیر
#
: 30 Sep 2008 12:03
Quoting: behrooztalay
قبلیه منو دیلیت کنه.
تاپیک مورد نطر شما حذف شد عزیز
شروین
.
1
.
2
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.