| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من مريم (امير) هستم از مشهد.علاقه زيادي پوشيدن لباس زنونه مخصوصا جوراب شلواري و شورت زنونه دارم. ولي ظاهرم پسرونه ست.دوست دارم با يه پسر قابل اعتماد دوست بشم و بهش بدم. ترجيح مي دم اونم زنونه پوش باشه. اينئ ايميلم: joojoo93018@yahoo.com
|
|
|
salam tooye mazandaran baeed midoonam ke shemale bashe age hast be in address mail bezane khalil_roozafzay@yahoo.com be omide mail bye
|
|
|
# : 22 Nov 2007 00:59 | ویرایش بوسیله: shadow2008anizer
سلام من روزبه هستم 24 سالمه قد من 185 و وزنم 93 kg دنباله یک پسر از درون دختر می گردم که با معرفت باشه وخوش تیپ ترجیح می دم از من کوچکتر باشه ممنون email:shadow2008anizer@yahoo.com id:shadow2008anizer
|
|
|
|
|
salam man navid hastam ye zanoneposh vaghei dost daram ba yeki mesle khodam rabete dashte basham har ki maiele pm bede va moshakhasatesh ra bede ghad:170 weight:76
|
|
|
سلام اسم منرضاو اهل اصفهانم خیلی دوست دارم با یه شیمیل(دختر با آلت مردانه) هم صحبت باشم البته تلفنی ودرصورت تمایل ازدواج اگه کسی مایل بود با من تماس بگیره
|
|
|
سلام اسم من رضاو اهل اصفهانم خیلی دوست دارم با یه شیمیل(دختر با آلت مردانه) هم صحبت باشم البته تلفنی ودرصورت تمایل ازدواج اگه کسی مایل بود با من تماس بگیره
|
|
|
سلام من مريم (امير) هستم از مشهد.علاقه زيادي پوشيدن لباس زنونه مخصوصا جوراب شلواري و شورت زنونه و سوتيندارم. ولي ظاهرم پسرونه ست.دوست دارم با يه پسر قابل اعتماد دوست بشم و بهش بدم. ترجيح مي دم اونم زنونه پوش باشه. اينم ايميلم: joojoo93018@yahoo.com
|
|
|
salam man hamonam hartor bekhay man hastam toro khoda mano daryab man ye tanham to kafam khodaya chekar konam shab bezan arash hastam ID: S_MOHEM montazeram goon har kas dost dare akhe baba manam adamam dege che begam mekham neyaz daram mordam be khoda khoda
|
|
|
|
|
من امیر 35ساله قد168 ورنگ چشم قهوایی متاهل .خیلی دوست دارم با شاملها دوست بشم.
دوست هم سن میخوام.اگه بخواد همه کارم.رنگ پوستم سفید از اصفهانم .ساکن بندر عباس
amir_badi2002@yahoo.com
|
|
|
سلام من H هستم از اراك . 26 سالمه قد 175 وزن 74 . دنبال يه شيميل مي گردم از اراك برا سكس . همه جوره سكس با شيميلها رو دوس دارم . اينم آي دي منه . پي ام بديد لطفا Ak_1362_m@yahoo.com
|