صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن دو جنسی ها و ترانس سکشوال ها / ((انجمن دوستیابی)))دو جنسی ها و ترانس سکشوال های محترم (((( اگهی مربوط به دوستیابی ))) خود را فقط در این مکان بیان کنید
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Aug 2008 04:11

سلام دوستان
من یه پسرم که نمی دونم دو جنسی هستم یا نه . می خوام با یک پسر دو جنسی دوست بشم . اما اصلا دنبال سکس نیستم . یعنی اصلا برام مهم نیست . من یک دوست میخوام . یک دوست واقعی که با گریه هاش گریه کنم و با خنده هاش بخندم . راستش نمیخواستم اینجا پست بزنم ، این واقعا برام عذاب آور است که پیغام بده که میخوام بکنم یا بدم و ... اگر هم میگم یه دوست دو جنسی میخوام شاید بخاطر اینه که فکر میکنم تنها می تونم با این دسته از مردم ارتباط داشته باشم . بهر حال امیدوارم که همه شما دوستان صراحت لهجه من رو به بزرگی خودتون ببخشید .
من نوزده سالمه . setareye_nirvan@yahoo.com

شاد باشید .

# : 5 Aug 2008 23:36

salam
man mekabiz 27 sale ghad 175, vazn 70, andame varzide poste bronze.
az esfahan hastam age ye m to f az esf ba man tamas begire kheili mamnoon misham. montazere offer doosti shoma hastam(bokon).
mekabiz_59@yahoo.com
khone ham daram

miki
# : 6 Aug 2008 12:22

من نمیتوانم امشب بخوام . من تورا در ذهن دارم . حتی باد دارد که نام تو را می خواند . گرچه دوری از من ، ولی حس میکنم که نزدیک منی ، نجوای کلمات تو در حال وزیدن از فراز دریا . و اگر در شب خویش بیدار شوی ، به یاد آور که من اینجا خواهم بود . درست مانند همان خورشید همیشگی اوج میگیرد بر روی دره با طلوع خویش ، من با سایه تو قدم خواهم زد و تو را گرم نگه خواهم داشت . و درست مانند همان ماه همیشگی ، می تابد نور خود را از میان پنجره ، امشب ، اینجا ، من در تاریکی های تو نگاه خواهم کرد تو را به سلامت به نور صبح خواهم رساند . جایی که چنین عشقی هست ، برای همیشه و برای همه زمان است . من آنجا خواهم بود ، جایی که تو آرمیده ای . و جایی که قلب هاست ، می توانیم دو قالب در یک روح باشیم . چیزی بر روی زمین نیست که ما را از هم جدا نگه دارد . و اگر تو در درون می گریی ، به یاد آور که من اینجا خواهم بود درست مانند همان خورشید همیشگی که اوج میگیرد بر دره با طلوع خویش ، من با سایه تو قدم خواهم زد ، و تو را گرم نگه خواهم داشت . و درست مانند همان ماه همیشگی که نور خود را از میان پنجره ام میتابد ، امشب ، اینجا ، من در تاریکی های تو نگاه خواهم کرد و تو را به سلامت به نور صبح خواهم رساند . تو را دوست دارم ، تو را دوست دارم ، تو را ... و اگر تو در درون میگریی به یاد آور که من اینجا خواهم بود . تو برای همیشه در دنیای من خواهی بود . تو را دوست درام تو را دوست دارم تو را ..

# : 6 Aug 2008 12:25

ازش پرسیدم گناهم چی بود که تنهام گذاشتی و رفتی ؟
گفت : دوست داشتن زیاد !!!
حالا می فهمم که توی این دنیا بزرگترین گناهی که مرتکب شدم و تاوان سختی بابتش پرداختم همین بود . کاش تاوان این گناه مرگ بود ، نه انتظار ...

# : 7 Aug 2008 18:31

سلام من دنبال یک زن دوجنسه از مشهد هستم برای دوستی و حال. راستی من مرد هستم قدم حدود 175 تا180 سانته و اینم ایدی منه motorola_red74اگه هست پی ام بزنه

# : 17 Aug 2008 03:09

سلام من امير هستم 28 ساله خيلي دوست دارم با يه زن دو جنسه (الت دار - البته با الت بزرگ) ازدواج و يا سكس كنم هم بكنم هم بكنه اگه هست ميتونه به آدرس ايميلم پيغام بذاره
m_venus_4010@yahoo.com
قد 160 وزن 60 سفيد از خلخال هم ميدم هم مي كنم حتي الامكان ازم يكي دو سال بزرگتر باشه.

# : 17 Aug 2008 03:25

سلام من دنبال يه زن دو جنسه هستم براي ازدواج براي هميشه با هم باشيم .
كيرش بزرگ باشه از من حداقل دو سه سال بزرگ باشه هم منو بكنه هم بهم بده .
من 160 قدمه 60 وزنم . سفيد هستم. 28 سالمه .

# : 20 Aug 2008 19:06

اسم من آرشه. 23 سالمه. دنبال یه دو جنسه می گردم که با هم حال کنیم. هم من اونو بکنم هم اون منو. پایه همه کاریم هستم. قدم 184 وزنم 84 قیافه خوبی دارم. هر کی واقعا پایست میل بده.
اگر دوست داشتید عکستون رو هم بفرستید. عجله دارم. دلم یه زن خوشگل با یه کیر کلفت می خواد. منتظرم. اونایی که واقعا دوست دارن حال کنن میل بزنن.
arash.supersexboy@gmail.com

ass
# : 21 Aug 2008 00:20

راستی من 21 سالمه و ...

# : 23 Aug 2008 21:19

من 30 ساله از مشهد دو جنسي براي كردن مي خوام
اگر خواست بهش كون هم ميدم
ms1354b@gmail.com

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.