| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 18 Sep 2007 04:58 | ویرایش بوسیله: omid_hi
با سلام و عرض احترام خدمت تمامی کاربران دو جنسی ها و ترانس سکشوال ها
اگهی مربوط به دوستیابی را لطفا فقط در این تاپیک درج نمایید
در صورت درج اگهی دوستیابی در مکانهای دیگر انجمن متاسفانه پست شما حذف یا به بخش دوستیابی انتقال خواهد یافت
قبلا از همکاری شما نهایت سپاسگذاری را دارم
دوستان عزیز و محترمی که میخاهند اگهی دوستیابی خودشون را درج کنند لطف کنند موارد زیر را در نظر داشته باشند:
1-سن : 2-قد 3-:وزن
4-رنگ پوست 5-دهنده ياكننده يا هردو:
5-شهر محل سكونت: 6-خواستار سن بالا يا كم سن(سن مورد نظر طرف):
7-آدرس ايمبل جهت مكاتبه :
omid_hi
شروین
|
|
|
# : 20 Sep 2007 15:41 | ویرایش بوسیله: loverlove
سلام اسمم پیمان................................................ اهل اصفهانم خیلی دوست دارم با یه شیمیل(دختر با آلت مردانه) هم صحبت باشم البته تلفنی یا کامپیوتری اگه کسی مایل بود با من تماس بگیره ایدی من: engineer_payman برام اف بزاريد خوش باشید
|
|
|
salam man tanazam 19 sale az tehran bimo sefid va zanoneposh donbale yeki mese khodamam inam chanta ax az khodam ] inam idime:tanazxxx2006
سلام دوست گرامی گلم اینجا مکانی هستش فقط واسه دوست یابی عکسهات را میتوانی توی یه تاپیک جدا گانه و در همین انجمن قرار بدی
با تشکر از شما کاربر گرامی omid_hi ویرایش توسط

|
|
|
|
|
آقای امید خان خیلی داری سخت میگیری حالا اگه تاپیک زیاد باز شه یا یکی عکسشو اینجا بذاره چه اتفاقی می افته؟
|
|
|
jayj2ay
Quoting: jayj2ay حالا اگه تاپیک زیاد باز شه یا یکی عکسشو اینجا بذاره چه اتفاقی می افته؟ سلام عزیزم هیچ اتفاق خاصی نمی افته اجازه بده که هر چیز سر جای خودش باشه و اینجا فقط مکانی باشه واسه اگهی دادن برای دوستی و معرفی اگه دوست داری عکست را هم بگذاری صاحب اختیاری گلم حالا هر طور که خودت میپسندی
شروین
|
|
|
پسر 25 ساله، قد 175، وزن 70 یک ترانس سكشوال با سن کمتر از خودم میخوام واسه ازدواج ميل بزنيد
com_ras@yahoo.com
|
|
|
یه مرد 32ساله هستم دنبال یه شمیل مگردم تو مشهد که خوشکل وقابل اعتماد باشه prgh_da99@yahoo.com
|
|
|
salam 26 salame 182 ghadame donbale 1 shemale migardam ke bahash hal konam mail:maham_r2003@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام.. ایلیا 20 ساله قد:172 وزن:70 یه شمیل از اهواز اگه هست Mr.c0nstantin@yahoo.com یا به ایدی من pm بده Mr.c0nstantin (اگه سنش بیشتر باشه بهتر)
|
|
|
سلام به همه دوستان.من چند وقت قبل تایپیک زدم و یه دوستی با دو جنسه یا یه زنونپوش رو خواستم.اما مطمئن شدم که قریب به اتفاق دوستان دروغی خودشون رو معرفی کرده و سرکار میزارن. اما من دنبال 1 نفر از تهران هستم که فقط با من باشه و هرزه نباشه.در ضمن من میکنم و اهل دادن نیستمmkassaey2000@yahoo.com
|